Nieuw op het strand is de flitsende sport speedminton, het is een combinatie van badminton, tennis en squash.

Je speelt het spel met een soort squash racket en een shuttle die veel zwaarder is als een normale badmintonshuttle, daardoor kunnen de snelheden van de speeders (zo heten de shuttles) oplopen tot meer dan 250 km per uur. Het spel wordt gespeeld zonder net, wel hebben beide spelers een vak dat ze moeten verdedigen (5x4 meter). Door de enorme snelheden en het feit dat er ook lage `ballen`gespeeld kunnen worden is het spel zeer intensief. Wij gebruiken speeders met verschillende gewichten , daardoor is het spel voor iedereen toegankelijk en kun je naar mate je meer bedreven wordt in het speedmintonnen de moeilijkheid van het spel op je eigen nivo aanpassen.

sspeedminton

Binn`npret beschikt over materiaal om het spel speedminton te kunnen spelen, er kan op het indoorstrand op 5 velden tegelijk gespeeld worden. Het is een fantastisch spel om eens te spelen met je voetbal, hockey, tennis, squash, volleybal of badmintonvereniging.

Omdat het speedminton erg intensief is , is er een schema waarin men 1 keer speelt en vervolgens 2 keer pauze heeft en even een drankje of hapje kan doen.

Arrangement Speedminton:
5 velden
Materiaal (rackets en speeders)
Welkomstdrankje
2 consumpties pp
Enige snacks op de bar tijdens het toernooi
Uiteraard de organisatie van het geheel.

Duur:
2.5 uren

Prijs
€ 290.00 euro bij 20 personen (elke persoon extra € 13.00)

U wordt ontvangen met een vrolijke welkomstcocktail, iedereen krijgt een zwart sport shirt, vervolgens als iedereen is omgekleed, spelen we het spectaculaire speedminton op 6 velden. De teams bestaan uit twee personen. We spelen een schema waarbij iedereen 6 wedstrijden speelt in ca. 60 minuten. In dit uur zullen de deelnemers de speedminton vaardigheden redelijk onder de knie krijgen.

Daarna wordt het donker, de mysterieuze sounds van digeridoos en andere inheemse instrumenten zullen de ruimte vullen. Uw gasten krijgen een drankje aangeboden, ze zullen dan de geur van onze rokerij opmerken. In de keuken worden op dat moment namelijk verse zalmmoten gerookt. We laten u dan niet te lang laten lijden,en gaan binnen enkele minuten het eten presenteren. Naast de al genoemde, warm gerookte zalm, zal de maaltijd bestaan uit een groene salade, met warme, in honing gedrenkte, witte geitenkaas, gebrande pijnboompitten, belsamico en rauwe ardennerham, en een lauwe pasta met ham en champignons uiteraard is er ook warm stokbrood met kruidenboter aanwezig.

Het strand wordt tijdens het eten spaarzaam verlicht door enkele fakkels, midden op het strand komt een zuil te staan waar allerlei black lights in zitten. Daarom heen worden max.12 velden gecreëerd, de belijning licht op door de black lights. Als de deelnemers uitgegeten zijn krijgen zij per tweetal fluorescerende bodypaint en textielverf. Omdat zwart bij blacklight niet zichtbaar is moeten de gasten zichzelf herkenbaar maken. De bedoeling is dat de spelers van een team een eenheid vormen, dit kan door gebruik te maken van gelijke vormen, kleuren, tekst etc. Op het strand zullen alleen de geverfde delen zichtbaar zijn. De te gebruiken verf is huidvriendelijk en makkelijk af/uitwasbaar.

Het spel nightminton wordt als volgt gespeeld: Het speelveld is verdeeld in max. 12 vakken,de tegenstanders staan recht tegen over elkaar, in hun eigen vak het doel is om een verlichte speeder (soort shuttle, maar dan veel zwaarder) op de grond in het vak van de tegenstander te slaan. Door de fluorescerende verf, de neonverlichte speeder en de black lights ontstaat een kleurrijk nachtelijk schouwspel.

night speeder

Feel the colours in the night.
Voorbeeld van een tijdschema:(andere tijden ook overdag zijn mogelijk omdat we in een hand omdraai het strand kunnen verduisteren)
18.00 uur Ontvangst met cocktail, uitdelen shirts.
18.15 uur Omkleden
18.30 uur 60 min. Speedminton
19.30 uur Eten (tijdens het eten volgt de uitleg van het nightminton)
20.15 uur Team identiteit creëren.
20.40 uur Nightminton
21.45 uur Prijsuitreiking en tijd voor de naborrel.

PRIJS
Incl. 3 consumpties € 750.00 (€ 37.50 p.p.)
Boven de 20 personen geldt een toeslag van € 35.00 p.p. (voor mensen die geen vis mogen of willen eten is er in overleg een alternatief)

Wilt u nog meer info of boeken, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Speedminton & colours in de night arrangement

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Buffet

Buffet

Mexicaans buffet

Paintball 2

Paintball 2

Foto Paintball uitrusting

Binnenpret

Binnenpret

Logo Binnenpret

Origins

Origins

Dance party

Hot showers

Hot showers

Bar gedeelte

Foto bar

Foto bar

Bar gedeelte

Eten op het strand

Eten op het strand

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Bubble soccer

Bubble soccer

Bossabal

Bossabal

Katabal

Katabal

Bus vervoer

Bus vervoer

binnn pret veldbeachvolleybal balkinder wapenoriginsoverzicht hoornse meer netenspeedsoccervolwassen paintkinderfeest limbo