Tel: 050-549 76 99 | 06-15055322

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

 

Beachsporten in Groningen

Het begon allemaal natuurlijk met twee Brazilianen die te weinig vrienden hadden om een normaal team te formeren van 6 spelers, en is uitgegroeid tot een Olympische sport waar echte medailles mee te verdienen zijn: beachvolleybal. Daarna werd voor iedere sport op basketbal na wel een beach variant bedacht. Eerst, ook weer uit Brazilië, footvolley 2x2 en daarna beachsoccer, beachhandbal, beachtennis, speedminton (een vorm van badminton ) etc.

Veel beachsporten mogelijk

Bijna alle beachsport varianten die er zijn kunnen ook op het indoorstrand gespeeld worden, en zijn daar ook wel eens gespeeld. We kunnen niet alle beachsporten aanhalen die mogelijk zijn maar op deze site kunt u een aantal mogelijkheden bekijken, waar wij arrangementen voor gemaakt hebben. Mocht u een beachsport variant willen spelen die u niet tegen komt op onze site neem dan gerust contact op, want het moet wel heel raar lopen willen we er geen oplossing voor vinden.

Al onze beachsporten

Bij ons kunt u kiezen uit de volgenden becksporten:

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer