Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Indoorstrand Binn'npret, voor de leukste activiteiten!

 

Feesten en Borrels 

Bij ons is het mogelijk om feesten en borrels te organiseren. 

Borrels: 
Voor groepen vanaf 20 personen tot 500 personen. Bij kleinere groepen kunnen we onze ruimte daarop aanpassen. Uiteraard kunnen we naast drankjes ook hapjes in allerlei vormen aanbieden. Zowel warm als koud. Een borrel kan als afsluiting geboekt worden na een activiteit maar uiteraard is het ook mogelijk om alleen een borrel te boeken zonder activiteit. Het is mogelijk om drankjes op nacalculatie te doen. Ook is het mogelijk om met consumptiemunten te werken. In sommige gevallen is het afkopen van de drankjes ook bespreekbaar. Borrels zijn bij ons voor alle doelgroepen geschikt. Borrels kunnen ook geschikt zijn voor groepen met kinderen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een familiereünie. Waarbij er voor de kinderen ruimte is om op het zand te spelen. 

Prijs op aanvraag. 

Feesten: 
We beschikken op onze locatie over een feestzaal inclusief bar. Deze ruimte kunnen wij geschikt maken voor 50 tot 600 personen. We beschikken zelf over een podium, geluidsinstallatie en feestverlichting. Het is dus mogelijk om een DJ te laten draaien. Dit kan via ons geregeld worden maar mag je ook zelf invullen. Ook live muziek behoort tot de mogelijkheden. Mocht je een themafeest willen organiseren dan staan wij daar ook zeker voor open omdat te bespreken. 

We zijn goed bereikbaar met de fiets zowel met de auto. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid en het is gratis parkeren. Ook zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In overleg en op aanvraag is het mogelijk dat we een pendelbus laten rijden vanaf een door u gewenste locatie. 

Prijs op aanvraag. 

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer