Tel: 050-549 76 99 | 06-15055322

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

De leuktste workshops vind je bij Indoorstrand Binn'npret

De leukste workshops in Groningen

Steeds vaker kreeg Indoorstrand Binn'npret gelegen in Groningen in de afgelopen jaren groepen, die naast de sportieve activiteiten die wij organiseren, een activiteit wilden die meer op ontspanning en cultuur gericht was. Wij hebben gezocht naar workshops die op een of andere manier een link hadden met strand en zon.

Meerdere activiteiten combineren

Wij vinden dat de workshops Afrikaans djembe spelen en Afrikaans dansen onder leiding van van onze Senegalese instructeur Assan en de workshop Salsa dansen met Carlo uitstekend passen in de setting van ons indoorstrand. Vaak combineren onze gasten een workshop met eten dat aansluit bij het thema van de dag , bv. Afrikaans djembe workshop in combinatie met een Afrikaanse bbq, salsa workshop met een Mexicaans buffet. Ook is het mogelijk om de workshop te combineren met een of meerdere van de andere activiteiten die wij aanbieden in Groningen.

Onze workshops op een rijtje

Bij ons worden de volgende workshop gegeven:

Vragen? Neem contact op!

Voor eventuele vragen, meer informatie of boeken kun je het formulier aan de rechterkant van de pagina invullen. Heeft u vragen of wilt u iets overleggen? Dan mag u ons ook gerust bellen. Ook kunt u gemakkelijk meteen boeken via de onderstaande button.

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer