Over ons

Het indoorstrand van Binn'npret.

In 2001 is Binnenpret begonnen met een indoorstrand aan de rand van Lewenborg in een grote boerenschuur(aan de rand van Groningen), eerst onder de naam Strandnoorddijk maar later ,om duidelijk te maken dat het om een indoorstrand gaat onder de naam Indoorstrand Binn'npret. In eerste instantie beschikten we over twee indoor beachvolleybalvelden, hierop werd uiteraard gebeachvolleybald maar daarnaast kon men ook Beachsoccer, beachhockey, beachtennis, beachspeedminton en ieder andere strandsport beoefenen. Naast sportieve activiteiten bleek het indoorstrand ook geschikt om feesten op te organiseren, en of het nu om kinderfeesten, familiefeesten , bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten of beachparty's gaat het is allemaal mogelijk op het indoorstrand van Binn'npret. Na verloop van tijd bleek dat gasten het ook op prijs stelden een hapje te kunnen eten en uiteraard een drankje te kunnen drinken, om ook daar aan te kunnen voldoen verrees er een heuse strandbar en werd er na verloop van tijd een horeca keuken gecreëerd. Uit deze keuken komen tegenwoordig onze maaltijden als het Barbeque buffet,het Italiaanse pasta buffet,het Mexicaanse buffet,het Spaanse buffet,het Griekse buffet, het Afrikaanse BBQ buffet en het buffet American Beach specials, ook een lunch of snacks in de vorm van borrelhappen o.i.d. zijn natuurlijk mogelijk. En hoewel het in Nederland een groot deel van jaar treurnis is qua weersgesteldheid zijn er toch momenten dat het prettig is om in de buitenlucht te zijn. Daarom zijn we ook outdoor activiteiten gaan organiseren naast het indoorstrand, als eerste kwam er een Paintball veldje bij, daarna volgden het levensgroottafelvoetbal spel ,kanopolo , het kataball spel en in een later stadium het militaire programma, speciaal voor groepen die aan de teambuilding willen werken. Dit programma wordt zomers geheel outdoor gehouden, en s'winters zowel outdoor als indoor. Het programma staat onderleiding van ex mariniers. Verder hebben we om de beachvolleyballer ook s'zomers van dienst te kunnen zijn veertig complete beachvolleybal sets ontwikkeld die inmiddels al jaren gebruikt worden tijdens alle beachvolleybal toernooien in of in de omgeving van de stad Groningen. Om ook buiten van een hapje en drankje te kunnen genieten hebben we een terras aangelegd.

Dichter bij het centrum

Na een aantal jaar leek het ons beter om met indoorstrand te verkassen naar een plek dichter bij het centrum van de stad Groningen, we zijn terecht gekomen op de ulgersmaweg 52. We hebben hier een pand gevonden dat nog beter paste bij het indoorstrand. Voor de beachvolleyballer en footvolleyer hebben we hier 3 officiële beachvolleybal velden, voor de mensen die geheel recreatief willen spelen kunnen er 4 beachvolleybal velden en als het echt moet zelfs 6 beachvolleybal velden worden gemaakt. Door het grotere zandoppervlak kunnen we nu ook voor het beachsoccer, beachhockey, beachhandbal en beachfrisbee een veld maken met de officiële afmetingen. Voor het beachspeedminton, nightminton en badminton zijn er nu 6 velden mogelijk en beachtennis kan op 4 velden worden gespeeld.

Op onze nieuwe locatie is er uiteraard ook weer een beach-bar, een buiten terras en een binnenterras dat uitzicht biedt over de beachvolleybalvelden. Ook voor de outdoor spelen kataball, kanopolo en paintball hebben we weer ruimte op ons eigen terrein. Paintball kan door de hoog opgehangen verlichting zelfs s'avonds en s'nachts gespeeld worden. Voor de paintball instructie is er boven het strand de paintball ruimte waar de paintball instructie plaatsvindt dmv een eigen paintball instructie dvd. In deze ruimte worden ook de paintball overalls aangetrokken en kunnen de deelnemers hun waardevolle spullen veilig achterlaten. Geheel nieuw is ons programma 'Robinson op de klei', naast een indoor klim en touwbaan bestaat dit programma uit vissen, puzzelen , vuur maken en werpen en is dit teambuildingsprogramma voor ieder team(sport, bedrijf of vrienden club) zeer geschikt

Workshops combineren

Voor groepen die wel de sfeer van het indoorstrand willen proeven maar niet heel erg actief iets willen ondernemen hebben we workshops als salsa dansen, olv een ervaren salsa instructeur, Afrikaans Djembee spelen en Afrikaans dansen olv Assan onze vaste Djembee instructeur of een cocktail workshop. Al deze workshops kunnen evenals al onze andere arrangementen worden gecombineerd met buffetten die u kunt vinden in eten op het strand.

Op deze site kunt u allerlei suggesties vinden voor een leuke dag of dagdeel op het Indoorstrand Binn'npret.

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl