Het paintball spel

Tijdens een paintball arrangement kunnen er verschillende spel vormen gespeeld worden. De deelnemers kunnen zelf aangeven welke vorm het beste past bij de groep. Uiteraard beschikken we ook over een pak speciaal voor de man of vrouw die zich in een extreme vorm wil bewijzen, meestal tegen wil en dank, vaak is deze persoon nog een paar dagen vrijgezel.

volwassen paint

De meest gespeelde vorm is het spel capture the flag. Beide teams hebben in een eigen fort een vlag staan. Nadat het begin signaal heeft geklonken, is het de bedoeling om de vlag van de tegenstander te veroveren en heelhuids terug te brengen naar het eigen kamp. Op het moment dat een team 2 vlaggen in z`n eigen fort heeft is het spel beslist. Klinkt eenvoudig, maar wordt in de praktijk een stuk lastiger doordat je natuurlijk de kans loopt om tegen een paintball die door de tegenstander is verzonden aan te lopen. Word je geraakt dan moet je het speelveld verlaten, en je melden in de zogenaamde free zone. Afhankelijk van wat we vooraf afspreken ben je dan af gedurende de rest van dat spel of krijg je een straftijd waarna je weer mag deelnemen aan het spel.

afbeelding

Een andere vorm met een vlag is het spel op 1 vlag. Bij dit spel wordt de vlag in het midden van het speelveld geplaatst en is het , na het begin signaal de bedoeling om de vlag in bezit te krijgen en vervolgens te plaatsen in het kamp van de tegenpartij. Het feit of je de vlag in bezit hebt bepaald of je moet aanvallen of verdedigen. Daarnaast is het natuurlijk zaak om de vlag in bezit te houden, en is het dus verstandig om de vlaggendrager te beschermen. Bij dit spel spelen we over het algemeen niet met straftijd omdat het aantal tegenstanders bepalend kan zijn voor het succes.

afbeelding

Een vorm die we wel eens aan het eind van een arrangement spelen is het zogenaamde last man standing. Bij deze vorm is het de bedoeling om als enige in het spel over te blijven, kortom iedereen is je tegenstander en je kunt niemand vertrouwen.

Een variant die we regelmatig in teambuilding evenementen gebruiken is een vorm waarbij een kleine groep deelnemers een parcours moeten afleggen. In de tijd die ze daarvoor krijgen moeten ze een schatkist proberen te vullen, met allerlei schatten die ze her en der kunnen vinden, een persoon van het groepje heeft geen wapen en is de enige die schatten mag verzamelen. Deze persoon heeft een overall in een afwijkende kleur, zijn team leden moeten hem beschermen door het uitschakelen van tegenstanders en door het afweren van treffers. De tegenstanders proberen de schatzoeker zo vaak mogelijk te hitten. Het succes wordt bepaald door de mate waarin de teamleden bereid zijn zich op te offeren voor de schatzoeker.

afbeelding

Naast deze mogelijkheden is het natuurlijk ook nog mogelijk de deelnemers zelf met suggesties komen.

Tarieven

Van ma tot vrij 18:00 uur 1½ uur (incl. 50 paintballs) € 15,- pp. Min. 8 pers
Van vrij 18:00 uur t/m zo 1½ uur (incl. 50 paintballs) € 17,50 pp. Min. 8 pers.

Van ma tot vrij 18:00 uur 2 uur (incl. 50 paintballs) € 17,50 pp. Min. 8 pers.
Van vrij 18:00 uur t/m zo 2 uur (incl. 50 paintballs) € 20,50 pp. Min. 8 pers.

Van ma tot vrij 18:00 uur 2½ uur (incl. 50 paintballs) € 20.50 pp. Min. 8 pers.
Van vrij 18:00 uur t/m zo 2½ uur (incl. 50 paintballs) € 22,50 pp. Min. 8 pers.

Paintball tijd indeling zaterdag

10:00 tot 12:00 uur
12:00 tot 14:00 uur
14:00 tot 16:00 uur
16:00 tot 18:00 uur 
18:00 tot 20:00 uur
20:00 tot 22:00 uur
22:00 tot 00:00 uur

Extra ballen*

50 paintballs € 5,50

100 paintballs € 11,00

500 paintballs € 45,00

* De extra ballen zijn tijdens het spel in de free-zone te verkrijgen en kunnen na afloop worden afgerekend.

Als u een paintball arrangement bij ons wilt boeken en/of deze graag wilt combineren met andere arrangementen en/of met een Binn'npret buffet, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Voor groepen groter dan 20 personen maken wij graag een arrangement op maat.

Let op: Het meedoen met paintball is geheel voor eigen risico. De minimum leeftijd om met paintball markers op luchtdruk te spelen is18 jaar.

Paintball

© TriplePro Online Marketing
links over ons contact route foto's
Voor meer info en/of boekingen.

Vraag het direct aan:

Buffet

Buffet

Mexicaans buffet

Paintball 2

Paintball 2

Foto Paintball uitrusting

Binnenpret

Binnenpret

Logo Binnenpret

Origins

Origins

Dance party

Hot showers

Hot showers

Bar gedeelte

Foto bar

Foto bar

Bar gedeelte

Eten op het strand

Eten op het strand

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Bubble soccer

Bubble soccer

Bossabal

Bossabal

Katabal

Katabal

Bus vervoer

Bus vervoer

binnn pret veldbeachvolleybal balkinder wapenoriginsoverzicht hoornse meer netenspeedsoccervolwassen paintkinderfeest limbo