Paintball Groningen

Stunt aanbieding: 2 uur paintballen inclusief 200 kogels p.p. voor €13,50 p.p. (ook in het weekend). Van 6 januari tot 31 maart!

Door de week

Weekend

Het paintball spel

Tijdens een paintball arrangement kunnen er verschillende spel vormen gespeeld worden. De deelnemers kunnen zelf aangeven welke vorm het beste past bij de groep. Uiteraard beschikken we ook over een pak speciaal voor de man of vrouw die zich in een extreme vorm wil bewijzen, meestal tegen wil en dank, vaak is deze persoon nog een paar dagen vrijgezel.

paintball

De meest gespeelde vorm is het spel capture the flag. Beide teams hebben in een eigen fort een vlag staan. Nadat het begin signaal heeft geklonken, is het de bedoeling om de vlag van de tegenstander te veroveren en heelhuids terug te brengen naar het eigen kamp. Op het moment dat een team 2 vlaggen in z'n eigen fort heeft is het spel beslist. Klinkt eenvoudig, maar wordt in de praktijk een stuk lastiger doordat je natuurlijk de kans loopt om tegen een paintball die door de tegenstander is verzonden aan te lopen. Word je geraakt dan moet je het speelveld verlaten, en je melden in de zogenaamde free zone. Afhankelijk van wat we vooraf afspreken ben je dan af gedurende de rest van dat spel of krijg je een straftijd waarna je weer mag deelnemen aan het spel.

n

Paintball 3.0 

Bij Paintball 3.0 heb je een speelveld waarin zich 3 forten bevinden.

In ieder fort staat een vlag in de kleur van het fort, daarnaast liggen er in ieder fort twee vlaggen in de kleur van de twee andere forten. Er is een blauw fort een gele en een zwarte.(kortom in het blauwe fort staat een blauwe vlag en liggen er ook nog een zwarte en een gele vlag)

Aan het begin van het spel heeft elk team 1 fort, je speelt dus met 3 teams, ieder team heeft een masker in een afwijkende kleur, rood, groen en zwart.

Het ultieme doel van het spel is:  Het veroveren van, uiteindelijk, alle forten. Je neemt een fort in bezit door de vlag die er staat te strijken en vervolgens de vlag in de kleur van jouw fort te hijsen.

Als je geraakt wordt door een Paintball , moet je het veld tijdelijk verlaten, je hebt dan wel de mogelijkheid om weer terug te keren in het spel. Is het echter zo dat de vlag van jouw fort is vervangen door één van de vlaggen van de tegenstanders, dan mag je niet meer terug keren in het spel zolang er nog spelers van jouw team actief zijn. Op het moment dat alle spelers van jouw team zijn geraakt gaat er een penalty tijd van vier minuten in (dit wordt duidelijk door de begeleiders aangegeven). In deze tijd hebben de twee nog actieve teams, de mogelijkheid om het spel te beslissen. Lukt dit niet binnen de vier minuten, dan mag jouw team op dat moment in zijn geheel weer terug het speelveld in. De opdracht is natuurlijk om dan zo snel mogelijk weer een fort in bezit te krijgen.

Paintball 3.0 is een zeer bewegelijk en uitdagend spel, tactiek speelt een grote rol. Doordat je bij Paintball 3.0 steeds 2/3 van de spelers als tegenstander hebt, is de spanning nog hoger dan bij bv Capture The Flag. Verder is niet alleen de teamtactiek van belang, er zijn in dit spel natuurlijk ook mogelijkheden om een combine met één van de tegenstanders te maken, om de derde tegenstander tijdelijk uit te schakelen. Een extra onderdeel is dat je naast het feit dat je tegenstanders kunt uitschakelen door op ze te schieten er ook de mogelijkheid is om tegenstanders aan jouw team toe te voegen. Om dit te kunnen doen moet je een tegenstander niet raken met een Paintball , maar moet je hem of haar besluipen en aftekenen. Het aftekenen kan omdat van ieder team er twee spelers zijn, die een markeer pen hebben. Als je iemand hebt afgetekend dan krijgt hij of zij een masker in de kleur van jouw team en is je team dus versterkt.   

paintball

Een vorm die we wel eens aan het eind van een arrangement spelen is het zogenaamde Last Man Standing. Bij deze vorm is het de bedoeling om als enige in het spel over te blijven, kortom iedereen is je tegenstander en je kunt niemand vertrouwen.

n

Naast bovenstaande opties is het natuurlijk ook mogelijk dat deelnemers zelf met suggesties komen.

Tarieven

Door de week:

Wilt u langer spelen dan 2 uur dan kunnen wij daar in overleg een arrangement voor maken. 

Paintball tijd indeling zaterdag

10:00 tot 12:00 uur
12:00 tot 14:00 uur
14:00 tot 16:00 uur
16:00 tot 18:00 uur 
18:00 tot 20:00 uur
20:00 tot 22:00 uur
22:00 tot 00:00 uur

Extra ballen*

* De extra ballen zijn tijdens het spel in de free-zone te verkrijgen en kunnen na afloop worden afgerekend.

Onze variaties van paintball

Wij organiseren ook andere soorten paintball

Neem contact met ons op

Als u een paintball arrangement bij ons wilt boeken en/of deze graag wilt combineren met andere arrangementen en/of met een Binn'npret buffet, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Voor groepen groter dan 20 personen maken wij graag een arrangement op maat.

Let op: Het meedoen met paintball is geheel voor eigen risico. De minimum leeftijd om met paintball markers op luchtdruk te spelen is18 jaar.

U kunt ook meteen boeken via de onderstaande button.

Meteen boeken

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl