Tel: 050-549 76 99 | 06-15055322

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

De leuktste feesten geef je bij Indoorstrand Binn'npret

Organiseer jouw feesten en activiteiten bij Binn'npret Groningen

Het Indoorstrand is bij uitstek geschikt voor familiefeesten, neven en nichten dagen, verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeesten etc. Het besloten karakter van het Indoorstrand maakt dat bij feesten waarbij ook kinderen betrokken zijn de ouders volledig aan het feest kunnen deelnemen zonder zich zorgen te maken over de kinderen. Hoewel het strand zich niet leent voor exclusieve recepties en dergelijke, hebben wij al vele bruidsparen te gast gehad voor een knallend feest! Kortom ook voor uw huwelijksfeest bent u bij Binn'npret aan het juiste adres.

Veel programma keuzes

De programma's die wij kunnen samenstellen voor particulieren kunnen variëren van zeer sportieve aangelegenheden tot workshops gecombineerd met eten. In de praktijk zijn onze standaardprogramma's niet exact op maat voor families, daarom maken wij meestal een voorstel op maat, naar de wensen van de klant.

Om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is staan er in het submenu verschillende suggesties waaruit een programma kan worden samengesteld, uiteraard behoort eigen inbreng tot de mogelijkheden. Meteen naar de juiste pagina? Hieronder vindt u de mogelijkheden:

Wilt u uw feest bij ons boeken? Doe dat dan via de onderstaande link:

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer