Het Indoorstrand is bij uitstek geschikt voor familiefeesten, neven en nichten dagen, verjaardagen, bruiloften, vrijgezellenfeesten etc. Het besloten karakter van het Indoorstrand maakt dat bij feesten waarbij ook kinderen betrokken zijn de ouders volledig aan het feest kunnen deelnemen zonder zich zorgen te maken over de kinderen. Hoewel het strand zich niet leent voor exclusieve recepties en dergelijke, hebben wij al vele bruidsparen te gast gehad voor een knallend feest! Kortom ook voor uw huwelijksfeest bent u bij Binn`npret aan het juiste adres.

De programma`s die wij kunnen samenstellen voor particulieren kunnen variëren van zeer sportieve aangelegenheden tot workshops gecombineerd met eten. In de praktijk zijn onze standaardprogramma`s niet exact op maat voor families, daarom maken wij meestal een voorstel op maat, naar de wensen van de klant.

Om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is staan er in het submenu verschillende suggesties waar uit een programma kan worden samengesteld, uiteraard behoort eigen inbreng tot de mogelijkheden.

img

Feesten en activiteiten

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook