Leren footvolley spelen ??? Binn`npret biedt footvolley clinics aan o.l.v. spelers uit de Europese top van de Internationale footvolley wereld. Erik Drenth, Martijn Duis en Bart Zandman allen meervoudig Nederlands Kampioen footvolley, zijn de drijvende krachten achter deze clinics.

img filteredimg bart filterednaamloos joe

Tijdens een clinic komen verschillende technieken aan de orde, borstballen, koppen, omhalen en natuurlijk ook de spectaculaire petacchi waarbij een speler met zijn voet boven het net een bal in het veld van de tegenstander speelt, er zijn spelers die op deze manier de bal als het ware op de helft van de tegenstander smashen. Uiteraard komen ook tactische zaken als verdedigende posities en posities aan het net aan bod. Naast deze technische en tactische zaken is er ook ruimte om in een toernooi vorm enkele partijen te spelen. Als men het leuk vindt is het ook mogelijk om samen met een van de kampioenen tegen een ander tweetal te spelen. Vaak merken deelnemers dan pas echt dat footvolley een echte sport is waarbij fysieke vaardigheden en tactisch inzicht de bepalende factoren zijn. Veel deelnemers hebben na een clinic vaak zo de smaak te pakken van het spectaculaire spel dat zij daarna nog regelmatig terug keren op indoorstrand Binn`npret om hun vaardigheden te verfijnen.

Een clinic bestaat uit een welkomst drankje, 3 consumpties pp, enige snacks tijdens de clinic en begeleiding door twee toppers uit de footvolley wereld.

De duur van de clinic bedraagt 2 uur en is, mits de instructeurs beschikbaar zijn, mogelijk op iedere dag van de week.


Prijs bij minimaal 16 pers. € 500.--( Incl: een welkomst drankje, 3 consumpties pp, enige snacks tijdens de clinic en begeleiding door twee toppers uit de footvolley wereld.) Extra deelnemers betalen € 31.--

Prijs bij minimaal 16 pers. € 780.--( Incl: een welkomst drankje, 3 consumpties pp, enige snacks tijdens de clinic en begeleiding door twee toppers uit de footvolley wereld, na afloop BBQ buffet.)Extra deelnemers betalen € 48.50.

Footvolley clinic Groningen

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook