Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Niet met je handen maar met je voeten tijdens de Footvolley clinic

Footvolley workshop in Groningen

Leren footvolley spelen? Binn'npret biedt footvolley clinics aan o.l.v. spelers uit de Europese top van de Internationale footvolley wereld. Erik Drenth, Martijn Duis en Bart Zandman allen meervoudig Nederlands Kampioen footvolley, zijn de drijvende krachten achter deze clinics.

Borstballen, koppen, omhalen en petacchi

Tijdens een clinic komen verschillende technieken aan de orde, borstballen, koppen, omhalen en natuurlijk ook de spectaculaire petacchi waarbij een speler met zijn voet boven het net een bal in het veld van de tegenstander speelt, er zijn spelers die op deze manier de bal als het ware op de helft van de tegenstander smashen. Uiteraard komen ook tactische zaken als verdedigende posities en posities aan het net aan bod. Naast deze technische en tactische zaken is er ook ruimte om in een toernooi vorm enkele partijen te spelen.

Footvolley clinic Groningen

Speel tegen de kampioen

Als men het leuk vindt is het ook mogelijk om samen met een van de kampioenen tegen een ander tweetal te spelen. Vaak merken deelnemers dan pas echt dat footvolley een echte sport is waarbij fysieke vaardigheden en tactisch inzicht de bepalende factoren zijn. Veel deelnemers hebben na een clinic vaak zo de smaak te pakken van het spectaculaire spel dat zij daarna nog regelmatig terug keren op indoorstrand Binn'npret om hun vaardigheden te verfijnen.

Inbegrepen

Meer van onze workshops

Bij ons worden de volgende workshop gegeven:

Vragen? Neem contact op!

Voor eventuele vragen, meer informatie of boeken kun je het formulier aan de rechterkant van de pagina invullen. Heeft u vragen of wilt u iets overleggen? Dan mag u ons ook gerust bellen. Ook kunt u gemakkelijk meteen boeken via de onderstaande button.

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer