Tel: 050-549 76 99 | 06-15055322

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Speedminton hoge snelheid, kun jij het aan?

Speedminton in Groningen

Één van de trendsporten die Binn'npret aanbied is de flitsende sport speedminton, het is een combinatie van badminton, tennis en squash.

Je speelt het spel met een soort squash racket en een shuttle die veel zwaarder is als een normale badmintonshuttle, daardoor kunnen de snelheden van de speeders (zo heten de shuttles) oplopen tot meer dan 250 km per uur. Het spel kan gespeeld worden zonder net, wel hebben beide spelers dan

Een vak dat ze moeten verdedigen (5x4 meter). Door de enorme snelheden en het feit dat er ook lage 'ballen' gespeeld kunnen worden is het spel zeer intensief. Wij gebruiken speeders met verschillende gewichten , daardoor is het spel voor iedereen toegankelijk en kun je naar mate je meer bedreven wordt in het speedmintonnen de moeilijkheid van het spel aan je eigen niveau aanpassen.

speedminton

Binn'npret beschikt over materiaal om het spel speedminton te kunnen spelen, er kan op het indoorstrand op 8 velden tegelijk gespeeld worden. In dat geval spelen we het spel met een net tussen beide speel helften. Het is een fantastisch spel om eens te spelen met je voetbal, hockey, tennis, squash, volleybal of badmintonvereniging.

Arrangement Speedminton:  

U wordt bij aankomst ontvangen. Vervolgens doen we de team indeling. De teams bestaan uit twee personen. We spelen een schema waarbij iedereen diverse wedstrijden speelt in ca. 120 minuten. In dit uur zullen de deelnemers de speedminton vaardigheden redelijk onder de knie krijgen.

Onze andere beachsporten

Benieuwd naar welke beachsporten je nog meer bij indoorstrand Binnenpret kan doen? Bij ons kun je ook terecht voor:

Vragen of boeken?

Meteen boeken

Wilt u nog meer info, neem dan contact met ons op!

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer