Nieuw op het strand is de flitsende sport speedminton, het is een combinatie van badminton, tennis en squash.

Je speelt het spel met een soort squash racket en een shuttle die veel zwaarder is als een normale badmintonshuttle, daardoor kunnen de snelheden van de speeders (zo heten de shuttles) oplopen tot meer dan 250 km per uur. Het spel wordt gespeeld zonder net, wel hebben beide spelers een vak dat ze moeten verdedigen (5x4 meter). Door de enorme snelheden en het feit dat er ook lage `ballen`gespeeld kunnen worden is het spel zeer intensief. Wij gebruiken speeders met verschillende gewichten , daardoor is het spel voor iedereen toegankelijk en kun je naar mate je meer bedreven wordt in het speedmintonnen de moeilijkheid van het spel op je eigen nivo aanpassen.

sspeedminton

Binn`npret beschikt over materiaal om het spel speedminton te kunnen spelen, er kan op het indoorstrand op 5 velden tegelijk gespeeld worden. Het is een fantastisch spel om eens te spelen met je voetbal, hockey, tennis, squash, volleybal of badmintonvereniging.

Omdat het speedminton erg intensief is , is er een schema waarin men 1 keer speelt en vervolgens 2 keer pauze heeft en even een drankje of hapje kan doen.

Arrangement Speedminton:
5 velden
Materiaal (rackets en speeders)
Welkomstdrankje
2 consumpties pp
Enige snacks op de bar tijdens het toernooi
Uiteraard de organisatie van het geheel.

Duur:
2.5 uren

Prijs
€18,-p.p.

Speedminton

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook