Tel: 050-549 76 99 | 06-15055322

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Kattabal, Klaar om te vuren?

Kattabal spelen in Groningen

Kattabal is nergens mee te vergelijken, het is spectaculair, snel en vergt, naast fysieke inspanning, maximale samenwerking van de deelnemers. Het spel wordt gebruikt tijdens teambuilding,- en introductiedagen, maar het wordt ook gespeeld door studenten en vriendenclubs die eens iets geheel anders willen.

Bij ons is het mogelijk om een en ander te combineren met andere activiteiten die op ons strand worden gehouden of in combinatie met het paintball spel. Natuurlijk hoeft een drankje of hapje dan ook niet te ontbreken.

Kattabal Groningen

Het spel

Kattabal is een geheel nieuw spel; twee teams (ca 10 personen elk) krijgen de opdracht om van lege kratten een kasteel te bouwen.  Het te bouwen kasteel moet aan een aantal criteria voldoen, deze worden vooraf op schrift aan de teams uitgereikt. Op de kastelen moeten vervolgens een aantal flessen worden geplaatst.
Als de kastelen goed gekeurd zijn krijgen beide teams, 2 katapulten en munitie.(met water gevulde ballonnen)

Met de katapulten kunnen ballonnen gevuld met water worden afgeschoten, de afstand die overbrugd kan worden is ca 50 meter. Het ultieme doel van het spel is: om alle flessen  van het kasteel van de tegenstander af te schieten. Er zijn er per team 4 personen nodig om de katapulten af te schieten en te richten, 2 personen zorgen voor de munitie en er is een aanvoerder die alles in goede banen moet leiden. De duur van 1 spel is ca 40 minuten. Tijdens een arrangement worden uiteraard verschillende spelen gespeeld, bij groepen die groter zijn dan 20 personen wordt er een soort competitie gespeeld.

Kattabal spelen Groningen

PRIJZEN

Binn'npret locatie:

Op andere locatie:
Prijs op aanvraag

Al onze feesten en activiteiten

Boek meteen of stel uw vraag

Bestel via de onderstaande button meteen je feest of activiteit. Via de e-mail of telefoon kun je ook altijd eventuele vragen stellen.

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer