Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Indoorstrand Binn'npret, voor de leukste activiteiten!

 

Werken bij Indoorstrand Binn'npret levert je veel wisselende werkdagen op met altijd veel plezier. Je voornaamste taken zijn groepen begeleiden en ervoor zorgen dat ze een top dag bij ons hebben. Denk hierbij aan het volgende: Bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, studentenfeesten, scholen, workshops, sportactiviteiten en ga zo maar door. Ook horen hier de volgende werkzaamheden bij: voorbereiden, schoonmaken, bar werkzaamheden etc.

Het werken bij ons levert je veel contacten en nieuwe ervaringen op. Ook heb je een hele flexibele baan en wordt je vaak ingepland op jouw eigen beschikbaarheid. Lijkt dit werk je leuk? Schroom niet en neem contact met ons op. Het beste is om even een mailtje te sturen met daarin je CV. 

Momenteel zijn wij op zoek naar nieuwe werknemers die flexibel inzetbaar zijn. Zowel door de weeks als in het weekend. Deze baan is vaak ook goed te combineren met school. Vaste uren kunnen wij niet geven, omdat het de ene dag hartstikke druk is en een andere dag weer niet. En het ligt er natuurlijk aan hoe vaak jezelf zou kunnen. 

 

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer