Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Footvolley op het binnenstrand van Groningen

Footvolley in Groningen

Bij Binn'npret in Groningen kan ook footvolley gespeeld worden. Deze beachsport in opkomst verleent haar bekendheid voornamelijk van het jaarlijkse footvolley VIP-toernooi op Aruba. Op deze exotische locatie komen bekende Nederlandse voetballers bijeen om hun footvolley kunsten te vertonen.

Buiten dit evenement zijn er een groeiend aantal spelers die footvolley serieus beoefenen. het footvolley vindt zijn oorsprong op de stranden van Brazilië. De sport is in dit land ook nog steeds razend populair. in Europa is de sport nog vrij jong in vergelijking met andere sporten maar de laatste jaren wordt deze explosieve sport steeds vaker beoefend. Benieuwd hoe het er tijdens het internationaal footvolley toernooi aan toe gaat? Bekijk dan de video hieronder.

Meteen boeken

De regels van footvolley

De puntentelling gaat volgens het rallypoint-systeem. Dat wil zeggen dat bij iedere rally één punt op het spel staat, ongeacht of je nu serveert of niet. Wie het eerst vijftien punten maakt, wint de set.

Footvolley bij Binnenpret Groningen

Sinds enkele jaren wordt er regelmatig gefootvolleyed in binn'npret in Groningen. Een aantal door binn'npret gesponsorde teams uit Groningen timmeren nationaal aardig aan de weg. Speciale vermelding verdient het team Drenth/Wachtmeester, die naast enkele nationale successen, ook in Europa met de besten mee kunnen.

Al onze andere beachsporten

Wil je eerst nog kijken of misschien een andere beachsport die wij aanbieden beter bij jou past? Lees hieronder meer over:

Langskomen of contact opnemen

Er wordt vrijwel iedere dinsdag getraind. Kom gerust eens langs om een kijkje nemen of je verder te laten informeren. Je kunt ook kijken op www.footvolleygroningen.nl. Ook kun je altijd contact met ons opnemen of meteen boeken via de onderstaande button.

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer