Paintball 3.0 in Groningen

Bij Paintball 3.0 heb je een speelveld waarin zich 3 forten bevinden.

In ieder fort staat een vlag in de kleur van het fort, daarnaast liggen er in ieder fort twee vlaggen in de kleur van de twee andere forten. Er is een blauw fort een gele en een zwarte.(kortom in het blauwe fort staat een blauwe vlag en liggen er ook nog een zwarte en een gele vlag)

Aan het begin van het spel heeft elk team 1 fort, je speelt dus met 3 teams, ieder team heeft een masker in een afwijkende kleur, rood, groen en zwart.

Het spel

Het ultieme doel van het spel is:  Het veroveren van, uiteindelijk, alle forten. Je neemt een fort in bezit door de vlag die er staat te strijken en vervolgens de vlag in de kleur van jouw fort te hijsen.

Als je geraakt wordt door een Paintball , moet je het veld tijdelijk verlaten, je hebt dan wel de mogelijkheid om weer terug te keren in het spel. Is het echter zo dat de vlag van jouw fort is vervangen door een van de vlaggen van een van de tegenstanders, dan mag je niet meer terug keren in het spel zolang er nog spelers van jouw team actief zijn in het spel. Op het moment dat alle spelers van jouw team zijn geraakt gaat er een penalty tijd van vier minuten in. (Dit wordt duidelijk door de begeleiders aangegeven). In deze tijd hebben de nog twee actieve teams de mogelijkheid om het spel te beslissen. Lukt dit niet binnen de vier minuten , dan mag jouw team op dat moment in zijn geheel weer terug het speelveld in, en is de opdracht natuurlijk om zo snel mogelijk weer een fort in bezit te krijgen.

Tactiek van paintball 3.0

Paintball 3.0 is een zeer bewegelijk en uitdagend spel, tactiek speelt een grote rol. Doordat je bij Paintball 3.0 steeds 2/3 van de spelers als tegenstander hebt is de spanning nog hoger dan bij bv capture the flag. Verder is niet alleen de teamtactiek van belang, er zijn in dit spel natuurlijk ook mogelijkheden om een combine met één van de tegenstanders te maken, om de derde tegenstander tijdelijk uit te schakelen. Een extra onderdeel is dat je naast het feit dat je tegenstanders kunt uitschakelen door op ze te schieten er ook de mogelijkheid is om tegenstanders aan jouw team toe te voegen. Om dit te kunnen doen moet je een tegenstander niet raken met een Paintball , maar moet je hem of haar besluipen en aftekenen. Het aftekenen kan omdat van ieder team er twee spelers zijn, die een markeer pen hebben. Als je iemand hebt afgetekend dan krijgt hij of zij een masker in de kleur van jouw team en is je team dus versterkt. 

De groepsgrootte tijdens het spel

Al vanaf 12 personen kun je dit spectaculaire spel spelen. Het spel wordt nog leuker als je meer mensen hebt. Maximaal kunnen er 45 spelers tegelijk spelen. 

Bestaat je groep uit meer dan 45 personen dan kunnen wij een combinatie arrangement samenstellen met 1 van de andere activiteiten. Die je op deze site kunt vinden. 

Andere paintball spellen

Naast paintball 3.0 hebben wij ook de volgende andere paintball activiteiten:

Meteen boeken of contact opnemen

Wilt u graag vooraf contact opnemen? Stuur dan een mailtje of bel ons. Ook kunt je meteen boeken via de onderstaande button.

Meteen boeken

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl