Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Volleybal toernooi, leuk voor iedereen

Bossaball stopt per 21 oktober, het is daardoor niet mogelijk Bossaball te reserveren na 21 oktober.

Volleybaltoernooi organiseren in Groningen

Binn'npret heeft 4 velden met de officiële afmetingen voor groepen die beachvolleybal spelen op redelijk hoog niveau, voor recreatieve groepen kunnen we ook 7 velden aanleggen, de afmetingen zijn dan 7.5 meter breed bij 16 meter lang in vergelijking met de officiële afmetingen 8 x 16 meter scheelt dat dus niet zoveel. Het is echter wel zo dat de velden in deze opstelling dichter bij elkaar liggen. De praktijk is, dat dit geen problemen oplevert. In het geval de groepsgrootte boven de 100 personen komt is het mogelijk om 5 velden te creëren, de afmetingen zijn dan ca. 6.50 bij 14 meter, per drie velden schermen we dan een en ander af door een ballenvanger.

Toernooi duur 2.5 tot 3 uur, min. aantal teams: 9 maximaal: 18 teams - € 17,- p.p.

Beachvolleybal 2x2,3x3,4x4 of 5x5 op drie velden: toernooi duur 2.5 tot 3 uur. Minimaal aantal teams : 9 maximaal: 18 teams. Er wordt gespeeld in poules met uiteindelijk kruis finales voor iedereen, en een finale voor plaats 1 en 2. We spelen sets tot 21 punten(2 punten verschil) met een max. van 25 punten, teams die niet spelen dienen voor scheidsrechters en tellers te zorgen. Binn'npret zorgt voor het schema en de wedstrijdleiding.

PRIJS: Incl. welkomstdrankje(koffie,thee) 2 consumpties pp, enige snacks en uiteraard wedstrijdleiding, schema en een prijs voor de winnaar. van 0 tot 25 personen € 17,- p.p.

Toernooi duur 2.5 tot 4 uur, minimaal 26 personen - maximaal 100 - € 16,- p.p.

Beachvolleybal recreatief op 7 velden: toernooi duur 2.5 tot 4 uur. (afhankelijk van het aantal deelnemers)Minimaal 26 pers. Maximaal 100 pers. Er wordt gespeeld in sets op tijd, de tijd wordt centraal geregeld. De tijdsduur per set varieert van 10 tot 15 min. Er wordt gespeeld 3x3, 4x4 of 5x5. Teams die niet spelen fungeren als scheidsrechter en tellers. Het schema en wedstrijdleiding worden geregeld door Binn'npret. Het schema is te zien op een groot scherm waarop ook de uitslagen en standen verschijnen.

PRIJS: Incl. welkomstdrankje(koffie,thee) 2 consumpties pp, enige snacks en uiteraard wedstrijdleiding, schema en een prijs voor de winnaar. €16,- p.p. 

Toernooi duur 2.5 tot 4 uur, vanaf 101 personen - maximaal ca 200 - € 15,- p.p.

Beachvolleybal recreatief op 7 velden:toernooi duur 3 tot 5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers) vanaf 101 pers tot ca 200 pers. Er wordt gespeeld in sets op tijd, de tijd wordt centraal geregeld. De tijdsduur per set varieert van 10 tot 15 min. Er wordt gespeeld 3x3 of 4x4. Teams die niet spelen fungeren als scheidsrechter en tellers. Het schema en wedstrijdleiding worden geregeld door Binn'npret. Het schema is te zien op een groot scherm waarop ook de uitslagen en standen verschijnen.

PRIJS: Incl. welkomstdrankje(koffie,thee) 2 consumpties pp, enige snacks en uiteraard wedstrijdleiding, schema en een prijs voor de winnaar € 15,- p.p. 

Onze feest en activiteit mogelijkheden

Je kunt bij ons terecht voor de volgende feesten en actviteiten:

Boek gemakkelijk je feest of één van onze activiteiten via de onderstaande button. Ook kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer