Tel: 050-549 76 99 | 06-15055322

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Volleybal toernooi, leuk voor iedereen

Volleybaltoernooi organiseren in Groningen

Binn'npret heeft 4 velden met de officiële afmetingen voor groepen die beachvolleybal spelen op redelijk hoog niveau, voor recreatieve groepen kunnen we ook 8 velden aanleggen, de afmetingen zijn dan 7.5 meter breed bij 16 meter lang in vergelijking met de officiële afmetingen 8 x 16 meter scheelt dat dus niet zoveel. Het is echter wel zo dat de velden in deze opstelling dichter bij elkaar liggen. De praktijk is, dat dit geen problemen oplevert.

Beachvolleybal 2x2,3x3,4x4 of 5x5 6x6 op meerdere velden: toernooi duur 2.5 tot 3 uur.  Er wordt gespeeld in poules met uiteindelijk kruis finales voor iedereen, en een finale voor plaats 1 en 2. We spelen op tijd. Teams die niet spelen dienen voor scheidsrechters en tellers te zorgen. Binn'npret zorgt voor het schema en de wedstrijdleiding.

PRIJS: Incl.  2 consumpties pp, enige snacks en uiteraard wedstrijdleiding, schema en een prijs voor de winnaar. van 0 tot 25 personen € 21,- p.p. Vanaf 26 personen tot 100 personen €20,- p.p. Vanaf 101 tot 600 personen €19,- p.p. 

Onze feest en activiteit mogelijkheden

Je kunt bij ons terecht voor de volgende feesten en actviteiten:

 

Boek gemakkelijk je feest of één van onze activiteiten via de onderstaande button. Ook kun je altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer