Binn`npret heeft 3 velden met de officiële afmetingen voor groepen die beachvolleybal spelen op redelijk hoog niveau, voor recreatieve groepen kunnen we ook 5 velden aanleggen, de afmetingen zijn dan 7.5 meter breed bij 16 meter lang in vergelijking met de officiële afmetingen 8 x 16 meter scheelt dat dus niet zoveel. Het is echter wel zo dat de velden in deze opstelling dichter bij elkaar liggen. De praktijk is, dat dit geen problemen oplevert. In het geval de groepsgrootte boven de 100 personen komt is het mogelijk om 5 velden te creëren, de afmetingen zijn dan ca. 6.50 bij 14 meter, per drie velden schermen we dan een en ander af door een ballenvanger.

sfoto recreatief volleybal

Beachvolleybal 2x2,3x3,4x4 of 5x5 op drie velden: toernooi duur 2.5 tot 3 uur. Minimaal aantal teams : 9 maximaal: 18 teams. Er wordt gespeeld in poules met uiteindelijk kruis finales voor iedereen, en een finale voor plaats 1 en 2. We spelen sets tot 21 punten(2 punten verschil) met een max. van 25 punten, teams die niet spelen dienen voor scheidsrechters en tellers te zorgen. Binn`npret zorgt voor het schema en de wedstrijdleiding.

PRIJS: Incl. welkomstdrankje(koffie,thee) 2 consumpties pp, enige snacks en uiteraard wedstrijdleiding, schema en een prijs voor de winnaar. van 0 tot 25 personen € 16,- p.p.

Beachvolleybal recreatief op 5 velden: toernooi duur 2.5 tot 4 uur. (afhankelijk van het aantal deelnemers)Minimaal 26 pers. Maximaal 100 pers. Er wordt gespeeld in sets op tijd, de tijd wordt centraal geregeld. De tijdsduur per set varieert van 10 tot 15 min. Er wordt gespeeld 3x3, 4x4 of 5x5. Teams die niet spelen fungeren als scheidsrechter en tellers. Het schema en wedstrijdleiding worden geregeld door Binn`npret. Het schema is te zien op een groot scherm waarop ook de uitslagen en standen verschijnen.

PRIJS: Incl. welkomstdrankje(koffie,thee) 2 consumpties pp, enige snacks en uiteraard wedstrijdleiding, schema en een prijs voor de winnaar. €15,- p.p. 


n

Beachvolleybal recreatief op 5 velden:toernooi duur 3 tot 5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers) vanaf 101 pers tot ca 200 pers. Er wordt gespeeld in sets op tijd, de tijd wordt centraal geregeld. De tijdsduur per set varieert van 10 tot 15 min. Er wordt gespeeld 3x3 of 4x4. Teams die niet spelen fungeren als scheidsrechter en tellers. Het schema en wedstrijdleiding worden geregeld door Binn`npret. Het schema is te zien op een groot scherm waarop ook de uitslagen en standen verschijnen.

PRIJS: Incl. welkomstdrankje(koffie,thee) 2 consumpties pp, enige snacks en uiteraard wedstrijdleiding, schema en een prijs voor de winnaar € 14,- p.p. 

Beachvolleybal arrangement

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook