Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Vier je feest bij Indoorstrand Binn'npret!

Organiseer het leukste vrijgezellenfeest in Groningen

Voor een vrijgezellenfeest in Groningen moet je bij Binn'npret Groningen zijn!! Voor veel vrijgezellenfeest(en) is het Binn'npret paintball spel in Groningen de manier om een vrijgezellenfeest te beginnen kijk hier voor ook op www.paintbalgroningen.nl . Op het Indoorstrand Binn'npret in Groningen zijn er nog vele andere manieren om van een vrijgezellenfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Het paintball spel kan een onderdeel van het vrijgezellenfeest zijn, daarna kan het het programma aangevuld worden met activiteiten op het strand in Groningen en/of is het natuurlijk ook mogelijk om van één van onze buffetten te genieten daarnaast kan het vrijgezellenfeest worden uitgebreid met artiesten en desgewenst zelfs een stripteaseshow.

Vrijgezellenfeest Groningen Binnenpret

Het is ook mogelijk om een vrijgezellenfeest samen te stellen uit één of meerdere door ons aangeboden activiteiten elders op deze site. U kunt hierbij denken aan:

Dit kunt u altijd combineren met één van onze buffetten. Wilt u meer informatie over een vrijgezellenfeest in Groningen neem dan gerust contact met ons op.

Ook kunt u meteen boeken via de onderstaande button.

Meteen boeken

Foto van een eerder vrijgezellenfeest in Groningen.

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer