Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Het leukste kinderfeestje vind je bij Indoorstrand Binn'npret

Kinderfeestje op het Indoorstrand | Binn'npret in Groningen

Binn'npret in Groningen is nog steeds het enige indoorstrand in het Noorden van Nederland.Het is hier gedurende het hele jaar zomer, dus ook als je in de winter jarig bent kun je een kinderfeestje in zomerse sferen organiseren.

Kinderfeestje mogelijkheden

Naast onze programma's voor volwassenen [ personeelsfeesten, volleybal- en voetbaltoernooien in Groningen en overige sport- en feestelijke activiteiten] is het ook mogelijk om je kinderfeestje op het Indoorstrand van Binn'npret in Groningen te organiseren. Binn'npret Groningen biedt 4 verschillende arrangementen voor je kinderfeestje.

Onbeperkt ranja en veel plezier

Je kinderfeestje wordt van A tot Z door ervaren instructeurs begeleid.Tijdens een kinderfeestje kunnen de kinderen onbeperkt ranja drinken. In een kinderfeestje komen verschillende activiteiten aan bod. Zo zijn er fysieke sportactiviteiten, denkopdrachten, een hindernisbaan, dansen en ook het graven in het zand.Tot slot van je kinderfeestje ga je een hapje eten. Dit kan in de vorm van een broodje hamburger of hotdog voor de beach boys and girls, de voetbalfanaten en de liefhebbers van kinderpaintball of in de vorm het een pannenkoekenbuffetje voor de piraatjes.

Als je ouders iets te snoepen of taart voor je kinderfeestje willen meenemen dan kan dat natuurlijk. Bordjes en bestek zijn bij Binn'npret in Groningen aanwezig.

Kortom wanneer je ook jarig bent, je kinderfeestje bij Binn'npret in Groningen is iets dat nooit went.

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer