Je kinderfeestje op het Indoorstrand van Binn'npret in Groningen.

Binn'npret in Groningen is nog steeds het enige indoorstrand in het Noorden van Nederland.Het is hier gedurende het hele jaar zomer, dus ook als je in de winter jarig bent kun je een kinderfeestje in zomerse sferen organiseren.

Naast onze programma's voor volwassenen [ personeelsfeesten, volleybal- en voetbaltoernooien in Groningen en overige sport- en feestelijke activiteiten] is het ook mogelijk om je kinderfeestje op het Indoorstrand van Binn'npret in Groningen te organiseren. Binn'npret Groningen biedt 4 verschillende arrangementen voor je kinderfeestje.

srobinson touwbaan

Je kinderfeestje wordt van A tot Z door ervaren instructeurs begeleid.Tijdens een kinderfeestje kunnen de kinderen onbeperkt ranja drinken. In een kinderfeestje komen verschillende activiteiten aan bod. Zo zijn er fysieke sportactiviteiten, denkopdrachten, een hindernisbaan, dansen en ook het graven in het zand.Tot slot van je kinderfeestje ga je een hapje eten. Dit kan in de vorm van een broodje hamburger of hotdog voor de beach boys and girls, de voetbalfanaten en de liefhebbers van kinderpaintball of in de vorm het een pannenkoekenbuffetje voor de piraatjes.

Als je ouders iets te snoepen of taart voor je kinderfeestje willen meenemen dan kan dat natuurlijk. Bordjes en bestek zijn bij Binn'npret in Groningen aanwezig.

Kortom wanneer je ook jarig bent, je kinderfeestje bij Binn'npret in Groningen is iets dat nooit went.

Meteen boeken

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl