Militair programma

[Militaire] Teambuildings arrangement

Zowel in de sportwereld als in het bedrijfsleven gaat het tegenwoordig om samenwerken. Goede samenwerking is de sleutel naar succes, maar hier wordt niet altijd even goed bij stil gestaan. Binnen groepen kunnen er allerlei conflicten plaats vinden, dit kan ten koste gaan van het uiteindelijke resultaat en het rendement. Binn'npret helpt u hiermee!

De kunst is om van individuen een team te maken. Dit moet niet verwart worden met een groep, een groep kan nog steeds uit los zand bestaan. Een team gaat voor elkaar door het vuur en is een aanvulling op elkaars kwaliteiten.

Arrangement [Militaire] Teambuilding

Binn'npret biedt onder begeleiding van ervaren instructeurs een vier uur durend programma aan.
Bij de locatie van Binn'npret krijgt u een overall uitgereikt en wordt u naar de beginlocatie gebracht. Vanaf de beginlocatie zult u met behulp van boomstammen, touwen, kano's en andere attributen de terugweg naar het eindpunt te aanvaarden.

Onderweg zult u allerlei obstakels van mul zand tot sloten tegenkomen. Deze zullen met behulp van communicatie en samenwerking overwonnen moeten worden. Uiteindelijk zult u al varend aankomen bij het eindpunt.

Hier krijg u de gelegenheid om zich op te frissen en onder het genot van een verdiend drankje te analyseren hoe u het ervan af heeft gebracht. Afgesloten zal worden met een pasta buffet om de verloren koolhydraten weer aan te vullen.

Voor wie geschikt?

Sportteams, verenigingen, bedrijven, vrijgezellen.

Teambuildings arrangement incl. 1 consumptie €23,50 p.p. bij minimaal 10 personen. Inclusief eten: tafel grillen, Mexicaans grillen of BBQ €41,50 p.p. 

Al onze feesten en activiteiten

Neem contact met ons op of boek meteen

Wilt u nog meer info of gelijk boeken, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Je kunt ook boeken via de onderstaande link.

Meteen boeken

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl