Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Militaire training, ben jij geschikt?

Bossaball stopt per 21 oktober, het is daardoor niet mogelijk Bossaball te reserveren na 21 oktober.

Militair programma

[Militaire] Teambuildings arrangement

Zowel in de sportwereld als in het bedrijfsleven gaat het tegenwoordig om samenwerken. Goede samenwerking is de sleutel naar succes, maar hier wordt niet altijd even goed bij stil gestaan. Binnen groepen kunnen er allerlei conflicten plaats vinden, dit kan ten koste gaan van het uiteindelijke resultaat en het rendement. Binn'npret helpt u hiermee!

De kunst is om van individuen een team te maken. Dit moet niet verwart worden met een groep, een groep kan nog steeds uit los zand bestaan. Een team gaat voor elkaar door het vuur en is een aanvulling op elkaars kwaliteiten.

Arrangement [Militaire] Teambuilding

Binn'npret biedt onder begeleiding van ervaren instructeurs een vier uur durend programma aan.
Bij de locatie van Binn'npret krijgt u een overall uitgereikt en wordt u naar de beginlocatie gebracht. Vanaf de beginlocatie zult u met behulp van boomstammen, touwen, kano's en andere attributen de terugweg naar het eindpunt te aanvaarden.

Onderweg zult u allerlei obstakels van mul zand tot sloten tegenkomen. Deze zullen met behulp van communicatie en samenwerking overwonnen moeten worden. Uiteindelijk zult u al varend aankomen bij het eindpunt.

Hier krijg u de gelegenheid om zich op te frissen en onder het genot van een verdiend drankje te analyseren hoe u het ervan af heeft gebracht. Afgesloten zal worden met een pasta buffet om de verloren koolhydraten weer aan te vullen.

Voor wie geschikt?

Al onze feesten en activiteiten

Neem contact met ons op of boek meteen

Wilt u nog meer info of gelijk boeken, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst. Je kunt ook boeken via de onderstaande link.

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer