SALSA DANSEN & MEXICAANS ETEN

U wordt ontvangen met zout, tequila en citroen en tortilla chips met quacemole en salsa saus. Daarna is het gelijk schoenen uit en het zand op. Onze salsa leraar staat voor u klaar, afhankelijk van het begin niveau van de groep gaat hij dan een uur lang samen met u aan het swingen. (vooraf kan in overleg worden afgesproken hoe de workshop er gaat zien). Na de salsa workshop staat het Mexicaanse buffet voor u klaar.

MEXICAANS TAFEL GRILLEN 

Bij het Mexicaans tafel grillen bestaat de basis uit zachte tortilla`s. De deelnemers hebben de keus uit verschillende soorten gemarineerd vlees die zij zelf kunnen grillen. Het vlees is de basis van de tortilla vulling. Daarnaast zijn er stukjes tomaat, komkommer, mais, ui, kaas, crème fraîche, paprika en chili saus. De deelnemers kunnen op deze wijze zelf de vulling van hun tortilla samenstellen. Uiteraard zijn er salade, stokbrood met kruidenboter en gebakken Mexicaanse aardappeltjes. Tijdens het eten gaat de Tequila met limoen en zout rond. 

Prijs: incl. muziek, Salsa instructeur, Mexicaans buffet, tequila en een welkomstdrankje.

Prijs is vanaf 10 pers.  
tot 14 pers € 38,-- p.p.
15 t/m 20 pers € 36,-- p.p
20 t/m 30 pers € 34,-- p.p.

Prijs: incl. muziek, Salsa instructeur, tequila en een welkomstdrankje

tot 14 pers € 23,50 p.p.
15 t/m 20 pers € 21,50 p.p
20 t/m 30 pers € 19.50 p.p.

Voor groepen groter dan 30 pers. maken we graag een aanbieding op maat.
Uiteraard is het na een van deze arrangementen mogelijk om de avond of middag te vervolgen met een van onze andere arrangementen.

Salsa workshop in Groningen

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook