Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

De leukste introductiedagen bij Binn'n Pret

Introductiedagen bij Groningen

Introductiedagen bij Indoorstrand Binn'npret hebben als doel ervoor te zorgen dat de leerlingen elkaar (beter) leren kennen. Hier zorgen wij dan ook voor door diverse teamspelen te spelen, waarbij het voornamelijk draait om samenwerking. 

Hiervoor hebben wij programma's waar zowel in- als outdooractiviteiten mogelijk zijn. Met behulp van een overzichtelijk schema speelt ieder team de verschillende spelen. Door de uitslagen bij te houden wordt het een competitief geheel waarbij uiteraard ook nog iets te winnen valt! 

Binnen op ons strand spelen we activiteiten zoals: Beachvolleybal, Krat Stapelen, Achery Tag, Touwtrekken, Spelen circuit, Bossaball, Bubble voetbal en onderdelen uit ons Robinson op de klei programma.

Outdoor hebben wij spelen zoals: Hindernisbaan, Praktijkraadsels en Kataball.
Wij bieden de mogelijkheid om jullie iets te eten of drinken aan te bieden. Voor meer informatie over eten en drinken klik hier.

Voor het organiseren van introductiedagen, schoolfeesten of  klassenuitjes hanteren wij geen vaste arrangementen. Iedere school en klas heeft haar eigen wensen waarop wij graag inspelen. Er is van alles mogelijk!

Meer schoolactiviteiten bij Binnenpret Groningen

Bij ons kunt u ook terecht voor de volgende leuke schooluitjes:

Neem contact op of kom langs

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een introductiedag neem dan contact met ons op of kom eens langs voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst. Ook kunt u meteen het schooluitje boeken via de onderstaande button.

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer