Introductiedagen bij Groningen

Introductiedagen bij Indoorstrand Binn'npret hebben als doel ervoor te zorgen dat de leerlingen elkaar (beter) leren kennen. Hier zorgen wij dan ook voor door diverse teamspelen te spelen, waarbij het voornamelijk draait om samenwerking. 

Hiervoor hebben wij programma's waar zowel in- als outdooractiviteiten mogelijk zijn. Met behulp van een overzichtelijk schema speelt ieder team de verschillende spelen. Door de uitslagen bij te houden wordt het een competitief geheel waarbij uiteraard ook nog iets te winnen valt! 

Binnen op ons strand spelen we activiteiten zoals: Beachvolleybal, Krat Stapelen, Achery Tag, Touwtrekken, Spelen circuit, Bossaball, Bubble voetbal en onderdelen uit ons Robinson op de klei programma.

Outdoor hebben wij spelen zoals: Hindernisbaan, Praktijkraadsels en Kataball.
Wij bieden de mogelijkheid om jullie iets te eten of drinken aan te bieden. Voor meer informatie over eten en drinken klik hier.

Voor het organiseren van introductiedagen, schoolfeesten of  klassenuitjes hanteren wij geen vaste arrangementen. Iedere school en klas heeft haar eigen wensen waarop wij graag inspelen. Er is van alles mogelijk!

 

Meer schoolactiviteiten bij Binnenpret Groningen

Bij ons kunt u ook terecht voor de volgende leuke schooluitjes:

Neem contact op of kom langs

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een introductiedag neem dan contact met ons op of kom eens langs voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst. Ook kunt u meteen het schooluitje boeken via de onderstaande button.

Meteen boeken

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl