Introductiedagen bij Indoorstrand Binn`npret hebben als doel ervoor te zorgen dat de leerlingen elkaar (beter) leren kennen. Hier zorgen wij dan ook voor door diverse teamspelen te spelen, waarbij het voornamelijk draait om samenwerking. 

Hiervoor hebben wij programma's waar zowel in- als outdooractiviteiten mogelijk zijn. Met behulp van een overzichtelijk schema speelt ieder team de verschillende spelen. Door de uitslagen bij te houden wordt het een competitief geheel waarbij uiteraard ook nog iets te winnen valt! 

Binnen op ons strand spelen we activiteiten zoals: Beachvolleybal, Krat Stapelen, Achery Tag, Touwtrekken, Spelen circuit, Bossaball, Bubble voetbal en onderdelen uit ons Robinson op de klei programma.

Outdoor hebben wij spelen zoals: Hindernisbaan, Praktijkraadsels en Kataball.
Wij bieden de mogelijkheid om jullie iets te eten of drinken aan te bieden. Voor meer informatie over eten en drinken klik hier.

Voor het organiseren van introductiedagen, schoolfeesten of  klassenuitjes hanteren wij geen vaste arrangementen. Iedere school en klas heeft haar eigen wensen waarop wij graag inspelen. Er is van alles mogelijk!

Introductiedagen

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook