Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

Één team, één taak

Teambuilding activiteiten Groningen

Voor bedrijven en verenigingen bieden wij verschillende teambuilding activiteiten in Groningen aan. De teambuildings programma's kunnen worden aangepast aan de fysieke mogelijkheden van de groep. De duur van de teambuildings programma's kan variëren van een dagdeel tot enkele dagen.

Militair programma bij Binn'npret

Het militaire teambuilding programma in de omgeving van Groningen staat olv een aantal ervaren mariniers die in staat zijn om van een groep mensen een hecht team te maken, verder zien ze kans om mensen het uiterste uit zichzelf te laten halen waardoor het militaire teambuilding programma voor iedereen een grens verleggende belevenis wordt. Het teambuilding programma is geschikt voor bijna ieder denkbaar team.

Surival activiteit in Groningen

Robinson op de klei is een teambuilding activiteit in Groningen met een knipoog naar het populaire survival programma, waar onderdelen aanbod komen die enkel in teamverband tot een goed einde kunnen worden gebracht, daarnaast vraagt het programma op verschillende punten veel van de fysieke gesteldheid van enkele van de teamleden. Daardoor is er een constante discussie wie bepaalde opdrachten gaat uitvoeren. In het programma komen onderdelen voor, die met handigheid te maken hebben, denkwerk en fysieke kracht, kortom door de individuele kwaliteiten te combineren wordt het meeste bereikt.

Diverse programma's

De voorbereidingsprogramma's die we maken voor prestatie teams hebben geen vast omlijnd programma. De invulling wordt in overleg met de technische staf van een team bepaald. In het programma kunnen oefenwedstrijden, video analyses, gastsprekers, paintball, trainingen en ontspanning en nog veel meer voorkomen. Het idee achter dit programma is dat wij alle organisatorische zaken voor onze rekening nemen en de technische staf zich kan bezig houden met observeren en coaching.

Meteen boeken

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer