Cocktailworkshop in Groningen

Als je een cocktail drinkt , dan moet je toch, of je wilt of niet, denken aan zonovergoten stranden, Caribische omstandigheden, muziek en aan zand tussen je tenen.
Kortom de plek om een cocktail workshop te organiseren in Groningen is op het indoorstrand van Binn'npret.

cocktailworkshop


De workshops bij Binn'npret Groningen worden gegeven door ervaren en daarvoor opgeleide barkeepers. Naast een uitgebreide uitleg over het bereiden en shaken van de cocktails is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te proeven en krijgen de deelnemers in groepjes de kans om zelf het een en ander te bereiden. Ondanks het feit dat de cocktails alcohol bevatten is het niet zo dat de deelnemers na de workshop zo lam als een konijn zijn,niet meer op hun benen kunnen staan en de 
wereld voor een doedelzak aan zien. De workshop richt zich met name op de bereiding en het proeven van verschillende smaken. Tijdens de workshop komen verschillende cocktails aan bod. Alle ingrediënten die worden gebruikt zijn vers, (ijs, vruchten en vruchtensappen)en verder worden de cocktails alleen bereid met A-merken drank om ervoor te zorgen dat de smaak zo authentiek mogelijk is
De workshops worden gegeven in groepen van max. 20 pers. Uiteraard zijn grotere groepen ook mogelijk, in een dergelijk geval wordt de groep  gesplitst en komt er een extra cocktailshaker.

 cocktail

Prijs:

Meestal wordt een cocktail workshop bij Binn'npret Groningen gecombineerd met andere activiteiten of eten en meegenomen in een totaal offerte, ter indicatie: bij minimaal 10 pers. Is de prijs per persoon inclusief de workshop en alle materialen  € 29,50 p.p. en duurt de workshop circa 2 uren.(een cocktailworkshop met minder dan 10 personen kost € 295,-)

Nog meer workshops bij Binnenpret

Bij ons worden de volgende workshop gegeven:

Vragen? Neem contact op!

Voor eventuele vragen, meer informatie of boeken kun je het formulier aan de rechterkant van de pagina invullen. Heeft u vragen of wilt u iets overleggen? Dan mag u ons ook gerust bellen. Ook kunt u gemakkelijk meteen boeken via de onderstaande button.

Meteen boeken

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl