Als je een cocktail drinkt , dan moet je toch, of je wilt of niet, denken aan zonovergoten stranden, Caribische omstandigheden, muziek en aan zand tussen je tenen.
Kortom de plek om een cocktail workshop te organiseren in Groningen is op het indoorstrand van Binn'npret.

cocktailworkshop


De workshops bij Binn`npret Groningen worden gegeven door ervaren en daarvoor opgeleide barkeepers. Naast een uitgebreide uitleg over het bereiden en shaken van de cocktails is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te proeven en krijgen de deelnemers in groepjes de kans om zelf het een en ander te bereiden. Ondanks het feit dat de cocktails alcohol bevatten is het niet zo dat de deelnemers na de workshop zo lam als een konijn zijn,niet meer op hun benen kunnen staan en de 
wereld voor een doedelzak aan zien. De workshop richt zich met name op de bereiding en het proeven van verschillende smaken. Tijdens de workshop komen verschillende cocktails aan bod. Alle ingrediënten die worden gebruikt zijn vers, (ijs, vruchten en vruchtensappen)en verder worden de cocktails alleen bereid met A-merken drank om ervoor te zorgen dat de smaak zo authentiek mogelijk is
De workshops worden gegeven in groepen van max. 20 pers. Uiteraard zijn grotere groepen ook mogelijk, in een dergelijk geval wordt de groep  gesplitst en komt er een extra cocktailshaker.

 cocktail

Prijs:

Meestal wordt een cocktail workshop bij Binn'npret Groningen gecombineerd met andere activiteiten of eten en meegenomen in een totaal offerte, ter indicatie: bij minimaal 10 pers. Is de prijs per persoon inclusief de workshop en alle materialen  € 27.50 pp en duurt de workshop circa 2 uren.(een cocktailworkshop met minder dan 10 personen kost € 275,--)

 

Cocktailworkshop

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Buffet

Buffet

Mexicaans buffet

Binnenpret

Binnenpret

Logo Binnenpret

Origins

Origins

Dance party

Hot showers

Hot showers

Bar gedeelte

Foto bar

Foto bar

Bar gedeelte

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Bus

Bus

Eigen bus vervoer op aanvraag

Bubble soccer

Bubble soccer

Bossabal

Bossabal

Katabal

Katabal

binnn pret veldbeachvolleybal balkinder wapenoriginsoverzicht hoornse meer netenspeedsoccerkinderfeest limbo