Kattabal

Kataball is nergens mee te vergelijken, het is spectaculair, snel en vergt, naast fysieke inspanning, maximale samenwerking van de deelnemers. Het spel wordt gebruikt tijdens teambuilding,- en introductiedagen, maar het wordt ook gespeeld door studenten en vriendenclubs die eens iets geheel anders willen.

Dit spel kan zowel op Binn`npret als op locatie worden gespeeld. Op Binn`npret is het mogelijk om een en ander te combineren met andere activiteiten die op ons strand worden gehouden of in combinatie met het paintball spel. Natuurlijk hoeft een drankje of hapje dan ook niet te ontbreken.

Het spel

Kataball is een geheel nieuw spel; twee teams (ca 10 personen elk) krijgen de opdracht om van lege kratten een kasteel te bouwen.  Het te bouwen kasteel moet aan een aantal criteria voldoen, deze worden vooraf op schrift aan de teams uitgereikt. Op de kastelen moeten vervolgens een aantal flessen worden geplaatst.
Als de kastelen goed gekeurd zijn krijgen beide teams, 2 katapulten en munitie.(met water gevulde ballonnen)

Met de katapulten kunnen ballonnen gevuld met water worden afgeschoten, de afstand die overbrugd kan worden is ca 50 meter. Het ultieme doel van het spel is: om alle flessen  van het kasteel van de tegenstander af te schieten. Er zijn er per team 4 personen nodig om de katapulten af te schieten en te richten, 2 personen zorgen voor de munitie en er is een aanvoerder die alles in goede banen moet leiden. De duur van 1 spel is ca 40 minuten. Tijdens een arrangement worden uiteraard verschillende spelen gespeeld, bij groepen die groter zijn dan 20 personen wordt er een soort competitie gespeeld.

PRIJZEN

Binn'npret locatie:

€ 19.50 pp. (min. 20 deelnemers, Incl 2 cons.)
€ 16.00 pp. (meer dan 40 deelnemers, Incl 2 cons.)

Op andere locatie:
Prijs op aanvraag

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl