Tel: 050-549 76 99 | 06-39586213

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

De lekkerste feesten geef je bij Indoorstrand Binn'npret

 

Buffet bij Binn'npret Groningen

TAFELGRILLEN

Tafel grillen bestaat uit vijf verschillende soorten vlees en 1 soort zalm, gebakken aardappeltjes, salade, stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter en diverse sauzen. Het tafelgrillen is eigenlijk een extra activiteit, onze gasten krijgen een tafel grillplaat en bereiden het eten zelf onder het  genot van een drankje en een goed gesprek.

Voor eventuele vegetariërs binnen uw groep hebben wij een alternatief.

Prijs € 22,50,- p.p.

tafelgrill

MEXICAANS GRILLEN

Bij het Mexicaans tafel grillen bestaat de basis uit zachte tortilla's. De deelnemers hebben de keus uit verschillende soorten gemarineerde kip die zij zelf kunnen grillen. Het vlees is de basis van de tortilla vulling. Daarnaast zijn er stukjes tomaat, komkommer, mais, ui, kaas, crème fraîche, paprika en chili saus. De deelnemers kunnen op deze wijze zelf de vulling van hun tortilla samenstellen.

Uiteraard zijn er salade, stokbrood met kruidenboter en gebakken Mexicaanse aardappeltjes. 

Prijs € 22,50,- p.p. 

mexicangrill

BBQ

Wanneer het weer het toelaat, is het mogelijk om bij ons een BBQ te boeken. Wij bereiden hierbij het vlees voor de groep buiten. Uiteraard bij slecht weer kan er gewoon op ons indoor terras gegeten worden. De BBQ bestaat uit 4 soorten vlees: een runder hamburger, Kipfilet, BBQ-worst en spareribs. Verder zit het volgende er nog bij:  gebakken aardappeltjes, salade, stokbrood met kruidenboter en diverse soorten sauzen waaronder ook satésaus. 

Prijs € 22,50,- p.p. 
 

bbq

Indien u gebruik wilt maken van één van bovenstaande mogelijkheden, verzoeken wij u dit bij een eventuele boeking te vermelden.

5 dagen voor de boekingsdatum wordt u verzocht het definitieve aantal deelnemers door te geven, dit aantal wordt vervolgens in rekening gebracht.

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer