Kattabal

Kattaball is nergens mee te vergelijken, het is spectaculair, snel en vergt, naast fysieke inspanning, maximale samenwerking van de deelnemers. Het spel wordt gebruikt tijdens teambuilding,- en introductiedagen, maar het wordt ook gespeeld door studenten en vriendenclubs die eens iets geheel anders willen.

Dit spel kan zowel op Binn`npret als op locatie worden gespeeld. Op Binn`npret is het mogelijk om een en ander te combineren met andere activiteiten die op ons strand worden gehouden of in combinatie met het paintball spel. Natuurlijk hoeft een drankje of hapje dan ook niet te ontbreken.

n 

Het spel

Kattaball is een geheel nieuw spel; twee teams (ca 10 personen elk) krijgen de opdracht om van lege kratten een kasteel te bouwen.  Het te bouwen kasteel moet aan een aantal criteria voldoen, deze worden vooraf op schrift aan de teams uitgereikt. Op de kastelen moeten vervolgens een aantal flessen worden geplaatst.
Als de kastelen goed gekeurd zijn krijgen beide teams, 2 katapulten en munitie.(met water gevulde ballonnen)

Met de katapulten kunnen ballonnen gevuld met water worden afgeschoten, de afstand die overbrugd kan worden is ca 50 meter. Het ultieme doel van het spel is: om alle flessen  van het kasteel van de tegenstander af te schieten. Er zijn er per team 4 personen nodig om de katapulten af te schieten en te richten, 2 personen zorgen voor de munitie en er is een aanvoerder die alles in goede banen moet leiden. De duur van 1 spel is ca 40 minuten. Tijdens een arrangement worden uiteraard verschillende spelen gespeeld, bij groepen die groter zijn dan 20 personen wordt er een soort competitie gespeeld.

PRIJZEN

Binn'npret locatie:

€ 19.50 pp. (min. 20 deelnemers, Incl 2 cons.)
€ 16.00 pp. (meer dan 40 deelnemers, Incl 2 cons.)

Op andere locatie:
Prijs op aanvraag

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Buffet

Buffet

Mexicaans buffet

Binnenpret

Binnenpret

Logo Binnenpret

Origins

Origins

Dance party

Hot showers

Hot showers

Bar gedeelte

Foto bar

Foto bar

Bar gedeelte

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Bus

Bus

Eigen bus vervoer op aanvraag

Bubble soccer

Bubble soccer

Bossabal

Bossabal

Katabal

Katabal

binnn pret veldbeachvolleybal balkinder wapenoriginsoverzicht hoornse meer netenspeedsoccerkinderfeest limbo