Trendsporten / Sport oriëntatie / LO Lessen (sporten op het strand):

Wat houdt het in?

LO lessen bij Indoorstrand Binn´npret, minimale kans op blessures en in aanraking komen met trendsporten.
Binn`pret biedt een grote varieteit in trendsporten waaronder Footvolley, Beachvolleybal, Bossaball, Archery Tag, Beachtennis, Speedminton etc.
Sport beoefenen op het strand is voor de meeste leerlingen een nieuwe ervaring en wordt vaak gezien als extra bagage bovenop bestaande LO lessen. De lessen kunnen worden verzorgd door instructeurs van Indoorstand Binn`npret, uiteraard is het ook mogelijk de les te laten verzorgen door een eigen LO docent. Vervoer is geen probleem, wij komen de groepen graag halen met onze bus en brengen ze op afgesproken tijd weer terug.
De lessen zijn gebaseerd op één groep van circa 30 leerlingen. Combinaties van meederere groepen zijn mogelijk, hiervoor maken wij graag een offerte op maat. De duur van de lessen is afhankelijk van de voor jullie beschikbare tijden. 

Waarom?

Actief in aanraking komen met unieke sporten, het leren van technieken, tactieken en spelregels. Sporten bij Indoorstrand Binn`npret voegt iets toe aan de algemene sportervaring van leerlingen.

Redenen om bij ons te komen sporten:

Hoe bieden wij dit aan?

Voor diverse scholen verzorgt Indoorstrand Binn´npret al cursussen op het gebied van de volgende trendsporten: Beachvolleybal, Footvolley, Speedminton, Beachtennis, Archery Tag, Bossaball en een cursus Beachsport waarin allerlei beachsporten de revue passeren. Dit laatste is een combinatie van de sporten die hierboven genoemd zijn.

Wij kunnen u bovenstaande sporten aanbieden in een lessenreeks, zodat er een bepaalde periode één sport of een combinatie van verschillende sporten wordt beoefend. 

Hieronder een overzicht van de lessenreeksen die wij aanbieden, langere reeksen zijn uiteraard ook mogelijk:  

Het is mogelijk om activiteiten als Dodgeball, Tsjoekbal en Beachrugby in de reeksen op te nemen. 

Prijzen: 

- Een reeks van 4 lessen met eigen LO docenten: €396,-
- Een reeks van 4 lessen met eigen LO docenten + bus vervoer: €592,-
- Een reeks van 4 lessen met instructeurs van Indoorstrand Binn`npret: €436,-
- Een reeks van 4 lessen met instructeurs van Indoorstrand Binn`npret + bus vervoer: €632,-

De workshops Bossaball en Archery Tag worden enkel gegeven door instructeurs van Binn'npret. 

Wij gaan uit van circa 30 leerlingen per groep/les. 

* De prijzen inclufsief busvervoer zijn gebaseerd op scholen die zich bevinden binnen een straal van 15 km van Binn`npret. 

Voor het boeken van LO lessen, meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met: 0615055322 of 0639586213 of mailen naar info@indoorstrand.nl

Lo. Lessen

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook