Één van de trendsporten die BInn'npret aanbied is de flitsende sport speedminton, het is een combinatie van badminton, tennis en squash.

Je speelt het spel met een soort squash racket en een shuttle die veel zwaarder is als een normale badmintonshuttle, daardoor kunnen de snelheden van de speeders (zo heten de shuttles) oplopen tot meer dan 250 km per uur. Het spel kan gespeeld worden zonder net, wel hebben beide spelers dan

Een vak dat ze moeten verdedigen (5x4 meter). Door de enorme snelheden en het feit dat er ook lage `ballen`gespeeld kunnen worden is het spel zeer intensief. Wij gebruiken speeders met verschillende gewichten , daardoor is het spel voor iedereen toegankelijk en kun je naar mate je meer bedreven wordt in het speedmintonnen de moeilijkheid van het spel aan je eigen niveau aanpassen.sspeedminton

Binn`npret beschikt over materiaal om het spel speedminton te kunnen spelen, er kan op het indoorstrand op 5 velden tegelijk gespeeld worden. In dat geval spelen we het spel met een net tussen beide speel helften. Het is een fantastisch spel om eens te spelen met je voetbal, hockey, tennis, squash, volleybal of badmintonvereniging.

Arrangement Speedminton:  

5 velden
Materiaal (rackets en speeders)
Welkomstdrankje
2 consumpties p.p.
Enige snacks op de bar tijdens het toernooi
Uiteraard de organisatie van het geheel.

Duur:   
2.5 uren

Prijs     
€ 16,-- per persoon minimale groepsgrootte 12 personen.

 U wordt ontvangen met een welkomstdrankje. Vervolgens doen we de team indeling. De teams bestaan uit twee personen. We spelen een schema waarbij iedereen diverse wedstrijden speelt in ca. 60 minuten. In dit uur zullen de deelnemers de speedminton vaardigheden redelijk onder de knie krijgen.

Uw gasten krijgen een drankje aangeboden, ze zullen dan de geur van onze rokerij opmerken. In de keuken worden op dat moment namelijk verse zalmmoten gerookt. We laten u dan niet te lang laten lijden,en gaan binnen enkele minuten het eten presenteren. Naast de al genoemde, warm gerookte zalm, zal de maaltijd bestaan uit een groene salade,gebakken aardappelen, uiteraard is er ook warm stokbrood met kruidenboter aanwezig. Voor de deelnemers die geen prijs stellen op de zalm is er de mogelijkheid om te kaasfondue'n.

Na het eten krijgen de deelnemers de mogelijkheid om elkaar te schminken met fluorescerende verf. Dit is nodig omdat het nightminton gespeeld wordt in een ruimte die alleen wordt verlicht door blacklights. De fluorescerende kleuren zorgen ervoor dat de spelers toch herkenbaar blijven. De speeder heeft een klein lampje zodat je ook deze kan zien. Het spel wordt gespeeld zonder net met enkel 2 oplichtende speelvlakken van 5 bij 5 meter.

Feel the colours in the night.

Voorbeeld van een tijdschema:(andere tijden ook overdag zijn mogelijk)
18.00 uur Ontvangst met drankje.
18.15 uur Omkleden
18.30 uur 60 min. Speedminton
19.30 uur Eten (tijdens het eten volgt de uitleg van het nightminton)
20.15 uur Team identiteit creëren door te schminken.
20.40 uur Nightminton.
21.45 uur Prijsuitreiking en tijd voor de naborrel.

PRIJS
Incl. 3 consumpties (€ 39.50 p.p.)
Boven de 20 personen geldt een toeslag van € 37.00 p.p.

Wilt u nog meer info of boeken, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Speedminton & colours in de night arrangement

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Buffet

Buffet

Mexicaans buffet

Paintball 2

Paintball 2

Foto Paintball uitrusting

Binnenpret

Binnenpret

Logo Binnenpret

Origins

Origins

Dance party

Hot showers

Hot showers

Bar gedeelte

Foto bar

Foto bar

Bar gedeelte

Eten op het strand

Eten op het strand

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Bubble soccer

Bubble soccer

Bossabal

Bossabal

Katabal

Katabal

Bus vervoer

Bus vervoer

binnn pret veldbeachvolleybal balkinder wapenoriginsoverzicht hoornse meer netenspeedsoccervolwassen paintkinderfeest limbo