Sport en spel voor Beach/boys en girls.

Als je binnenkomt kun je gelijk het strand op en heb je de tijd om vast even te wennen aan het zand, natuurlijk mag je vast een bal pakken en even wat inspelen. Als iedereen er is beginnen we met het eerste spel, het is meteen flink aan de bak met bouwen, hollen en gooien, er zijn twee rondes.

Daarna is er iets te drinken en kan iedereen even bijkomen, als er nog cadeaus moeten worden uitgepakt of taart gegeten dan kan dat.

Het volgende spel is een hindernisbaan die eerst zo slim mogelijk moet worden opgebouwd, en vervolgens zo snel mogelijk moet worden afgelegd. Onderweg kom je ook nog een aantal raadsels tegen.

Natuurlijk mag je daarna even weer wat drinken, vervolgens gaan we lijnbal of voor de kinderen die dat kunnen volleybal spelen.

Het vervolg van het programma doen we in overleg met jullie, de onderdelen kunnen zijn voetbal, limbodansen, torenbouwen, touwtrekken of een onderdeel uit het eerste gedeelte van het programma. Daarna is er voor iedereen een broodje hamburger of hotdog.

sfoto kinderfeest limbo

Voor scholen en verenigingen tot ca 300 personen maken graag programma`s op maat, informeer gerust naar de mogelijkheden. Geschikt voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar incl. limonade en broodje hamburger of hotdog

Prijs € 156,- bij maximaal 12 kinderen. Tijd ca. 2 uren.

Beach Boys and girls

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook