Dit programma is geschikt voor kinderen van 6 en 7 jaar,(zeg maar groep 3) zowel jongens als meisjes.

Als je op het strand komt heb je eerst een kwartier waarin je zelf het strand kunt verkennen. Daarna staat er iets te drinken klaar voor jullie en is er tijd om eventueel de cadeaus uit te pakken en eventueel de zelf meegenomen taart te eten.

Na deze pauze gaan jullie het strand op voor verschillende spelletjes. Dit kan variëren van het kastelenspel, touwtrekken, het spel met de parachute en bossabal. Vervolgens gaan jullie een eiland bouwen voor de piraten  

 spiraatfeest

Wanneer het eiland bijna klaar is zullen jullie zien dat het dan avond begint te worden, als het avond wordt op strand begint het ook vaak te stormen en te onweren. Je snapt wel dat je dan gauw van het strand af moet komen, gelukkig staat er dan iets te drinken voor jullie.

In de tijd dat we dan moeten wachten tot het opklaart, wordt er dan een spannend verhaal verteld over de piraten die vroeger op het strand leefden. Er zijn mensen die beweren dat er nog steeds ergens onder het zand een schat verborgen ligt. Misschien, heel misschien als jullie precies doen wat er verteld is kunnen jullie de schat vinden.

Daarna staan de pannenkoeken klaar en kunnen jullie gaan eten.

sfoto kinderfeest pannenkoeken

Prijs: Incl. ranja en pannenkoeken.

€ 147,50 bij maximaal 10 kinderen. Tijd ca. 2 uren

Piratenfeest

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook