Tel: 050-549 76 99 | 06-15055322

Logo Indoorstrand Binn'npret
 

De leukste uitjes vind je bij Indoorstrand Binn'npret

De leukste groepsuitjes in Groningen bij binn'n pret

Bij ons kun je terecht voor bijna elke gelegenheid. Hierbij hebben we verschillende bijpassende activiteiten. Organiseer jij bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, klassenuitje, introductie/samenwerkingsdagen, borrels en feesten, workshops, gymlessen, kinderfeestjes en ga zo maar door? Zoek niet verder, bij Indoorstrand Binn'npret vind je het allemaal. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan van onder andere verschillende beachsporten, sport en spel programma's, Robinson op de klei, paintball, leuke kinderfeesten, aantrekkelijke workshops, gezellige bedrijfsuitjes en nog veel meer!

Pret staat voorop, (bijna) alles kan bij ons

Bij indoorstrand binn'npret heb jij het voor het zeggen. Niks staat vast, overal en op ieder moment kan een programma aan jouw wensen worden aangepast. Wat je ook in gedachten hebt, zolang de pret voorop staat komen we er wel uit.

Zomer in de winter bij Indoorstrand Binn'n pret

Indoorstrand Binn'npret beschikt over verwarmd zand, dus ook in de winter krijg je bij ons een heerlijk zomergevoel. Kom snel een keer langs en evenaar het zelf.

En nog veel meer!

Onder de button "beachsporten" vind je informatie over uiteenlopende beachsporten die op het overdekte strand kunnen worden beoefend, zoals beachvolleybal, beachsoccer en footvolley.

Al onze andere buttons zijn ook zo opgedeeld: met activiteiten die bijpassend zijn bij de gelegenheid. Kijk daarom in alle rust rond en zoek de ideale activiteit voor jouw gelegenheid uit!

Groepsuitjes Groningen

Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten, onder eten kun je vinden wat er standaard op het menu staat.

Kun je iets niet vinden of zit je nog met vragen? Onze telefoon is 24 uur per dag bereikbaar op het nummer 050-549 76 99. Mailen kan natuurlijk altijd.

Reserveer Direct

arrangementen binnenpret

Arrangementen

Een drankje aan onze bar, lunch of een compleet buffet.

Onze arrangementen

Kinder feestjes

Bus vervoer

Huur onze bus, inclusief chauffeur, die u door heel het land vervoert.

Huur de bus

Bedrijfsuitjes

Tarievenlijst

Een overzicht van al onze activiteiten en de tarieven daarvan?

Alle tarieven

Feesten

Over ons

Hoe het ooit in Lewenborg begon en waar we naar toe gaan.

Lees meer

Direct Boeken

 

Vul het formulier hieronder in en selecteer jouw activiteit naar keuze. Nadat wij het aanvraagformulier binnen hebben gekregen zullen we zo snel mogelijk contact opnemen om de boeking te bevestigen. 

Geen vervoer? Je kunt ook onze bus huren!

busvervoer