Robinson op de Klei

Klimmen,vissen,vuur maken,slingeren,vuur gooien,touwbanen, watermanagement, pijl en boog en samenwerken.

Per twee teams gaan ze de strijd met elkaar aan, er zijn drie verschillende proeven die moeten worden afgelegd. De totale duur van het arrangement is 3 uur

Klei overleg.

Na de welkomst koffie of thee worden er teams gemaakt. Het aantal teams is afhankelijk van het aantal deelnemers, ieder team moet minimaal 4 spelers hebben. Tijdens het klei overleg worden de activiteiten allemaal uitgelegd. De teams krijgen vervolgens de tijd om hun strategie te bedenken. Bij 6 teams komt ieder team steeds op een wisselend onderdeel uit tegen een ander team. Na elke ronde, moet er worden gestemd. Er kunnen alleen positieve stemmen worden uitgebracht, de uitslag van de stemming bepaald de Robinson van de dag.

Klimparcours: dit parcours begint met verschillende zwevende autobanden, die met elkaar een soort brug vormen. Zonder het zand aan te raken moet met hulp van elkaar de overkant bereikt worden. Daarna volgt een hangende evenwichtsbalk.Daarna komen een aantal touwen met aan het eind het verlossende zand. Het aantal overgebrachte personen bepaald de winnaar.

 

Vuurparcours: Ook hier starten twee teams, de eerste opdracht is een praktijkpuzzel(denken en doen). Als de puzzel opgelost is gaan we vissen: twee teamgenoten krijgen een hengel en moeten proberen om met de magneten die aan de hengel zitten de juiste sleutels uit een vijver te vissen. Een probleem is dat de vissers niet in de vijver kunnen kijken, om toch de goede sleutels te pakken te krijgen zullen ze de aanwijzingen van andere teamgenoten moeten op volgen. De sleutels geven toegang tot de inhoud van drie kisten, in deze kisten zitten attributen die noodzakelijk zijn om het volgende onderdeel te kunnen uitvoeren. Het volgende onderdeel is het maken van vuur (voor mensen die lucifers en dergelijke verwachten, wacht een teleurstelling) met dit vuur moet een touw worden door gebrand. Lukt dit, dan valt van af grote hoogte een mand naar beneden, in deze mand zitten fakkels. Deze mogen, een per keer, worden aangestoken in het vuur. Vervolgens moet met een welgemikte worp worden getracht een vat met daarin een licht ontbrandbare vloeistof aan te steken. Als dit lukt dan stopt de tijd, lukt dit niet dan moet met het team het  zogenaamde Afrikaanse stenenspel worden uitgevoerd alvorens er een nieuwe fakkel mag worden aangestoken en geworpen. Uiteindelijk wint het team dat een grote vlam ontsteekt.

robinson

De derde proef behelst het watermanagement spel. Dit spel heeft een duidelijke link met onze nieuw bakken koning. Beide teams krijgen de beschikking over exact hetzelfde aantal attributen. ( buizen, slangen, didgeridoo's, goten e.d.) Ieder team heeft een groot vat gevuld met water en 16 meter verderop staat een emmer van 15 liter. De bedoeling is dat per team een waterbaan gebouwd wordt, hiervoor hebben ze 12 minuten. Als de waterbaan klaar is moet het water gaan stromen. De emmer van het team die het eerst overloopt is de winnaar.

wtm

Dit arrangement is te boeken vanaf minimaal 12 personen tot 200 personen. 

Prijs : incl. welkomstdrankje, 2 consumpties pp en        tafelgrillen. €46,50 p.p.
 
  
Prijs : incl. welkomstdrankje en 2 consumpties pp €28,50
 
 
Prijs : incl. welkomstdrankje, 2 consumpties pp en 1 uur  volleybal.€35,- p.p.                      
Prijs : incl. welkomstdrankje, 2 consumpties pp ,1 uur        volleybal en tafelgrillen.€50,- p.p.                    

Meer teambuild activiteiten

Ook bieden wij de volgende, andere teambuilding activiteiten aan:

Gemakkelijk zelf boeken

Boek nu je Robinson op de Klei activiteit of stel je vragen via de telefoon of e-mail.

Meteen boeken

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl