Zowel in de sportwereld als in het bedrijfsleven gaat het tegenwoordig om samenwerken.

Goede samenwerking is de sleutel naar succes, maar hier wordt niet altijd even goed bij stil gestaan. Binnen groepen kunnen er allerlei conflicten plaats vinden, dit kan ten koste gaan van het uiteindelijke resultaat en het rendement. Binn'npret helpt u hiermee!

De kunst is om van individuen een team te maken. Dit moet niet verwart worden met een groep, een groep kan nog steeds uit los zand bestaan. Een team gaat voor elkaar door het vuur en is een aanvulling op elkaars kwaliteiten.

Arrangement [Militaire] Teambuilding

Binn'npret biedt onder begeleiding van ervaren instructeurs een vier uur durend programma aan. Bij de locatie van Binn'npret krijgt u een overall uitgereikt en wordt u naar de beginlocatie gebracht. Vanaf de beginlocatie zult u met behulp van boomstammen, touwen, kano's en andere attributen de terugweg naar het eindpunt te aanvaarden.

Onderweg zult u allerlei obstakels van mul zand tot sloten tegenkomen. Deze zullen met behulp van communicatie en samenwerking overwonnen moeten worden. Uiteindelijk zult u aankomen bij het eindpunt.

Hier krijgt u de gelegenheid om zich op te frissen en onder het genot van een verdiend drankje te analyseren hoe u het ervan af heeft gebracht. Afgesloten zal worden met een maaltijd om de verloren koolhydraten weer aan te vullen.

Voor wie geschikt?
Sportteams, verenigingen, bedrijven, vrijgezellen.

Prijs:

Militair programma incl 1 consumptie € 23,50 p.p.

Teambuildings arrangement incl. 1 consumptie en tafelgrillen:€ 41,50 p.p.
 

Wilt u nog meer info of boeken, neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

 

Militair Programma

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook