Militair programma

Zowel in de sportwereld als in het bedrijfsleven gaat het tegenwoordig om samenwerken. Goede samenwerking is de sleutel naar succes, maar hier wordt niet altijd even goed bij stil gestaan. Binnen groepen kunnen er allerlei conflicten plaats vinden, dit kan ten koste gaan van het uiteindelijke resultaat en het rendement. Binn'npret helpt u hiermee!

De kunst is om van individuen een team te maken. Dit moet je niet verwarren met een groep, een groep kan nog steeds uit los zand bestaan. Een team gaat voor elkaar door het vuur en is een aanvulling op elkaars kwaliteiten.

Arrangement [Militaire] Teambuilding

Binn'npret biedt onder begeleiding van ervaren instructeurs een vier uur durend programma aan. Bij de locatie van Binn'npret krijgt u een overall uitgereikt en wordt u naar de beginlocatie gebracht. Vanaf de beginlocatie zult u met behulp van boomstammen, touwen, kano's en andere attributen de terugweg naar het eindpunt te aanvaarden.

Onderweg zult u allerlei obstakels van mul zand tot sloten tegenkomen. Deze zullen met behulp van communicatie en samenwerking overwonnen moeten worden. Uiteindelijk zult u al varend aankomen bij het eindpunt.

Hier krijg u de gelegenheid om zich op te frissen en onder het genot van een verdiend drankje te analyseren hoe u het ervan af heeft gebracht. Afgesloten zal worden met een pasta buffet om de verloren koolhydraten weer aan te vullen.

Voor wie geschikt? Sportteams, verenigingen, bedrijven, vrijgezellen.

Prijs:

Teambuildings arrangement incl. 1 consumptie €23,50 p.p. bij minimaal 10 personen. Inclusief eten: tafel grillen, Mexicaans grillen of BBQ €41,50 p.p. 
 

Wilt u nog meer info of boeken, neem dan contact met ons op via info@indoorstrand.nl . Wij zijn u graag van dienst.

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook