Militair programma

Zowel in de sportwereld als in het bedrijfsleven gaat het tegenwoordig om samenwerken. Goede samenwerking is de sleutel naar succes, maar hier wordt niet altijd even goed bij stil gestaan. Binnen groepen kunnen er allerlei conflicten plaats vinden, dit kan ten koste gaan van het uiteindelijke resultaat en het rendement. Binn'npret helpt u hiermee!

De kunst is om van individuen een team te maken. Dit moet je niet verwarren met een groep, een groep kan nog steeds uit los zand bestaan. Een team gaat voor elkaar door het vuur en is een aanvulling op elkaars kwaliteiten.

Arrangement bij het militaire programma

Binn'npret biedt onder begeleiding van ervaren instructeurs een vier uur durend programma aan. Bij de locatie van Binn'npret krijgt u een overall uitgereikt en wordt u naar de beginlocatie gebracht. Vanaf de beginlocatie zult u met behulp van boomstammen, touwen, kano's en andere attributen de terugweg naar het eindpunt te aanvaarden.

Onderweg zult u allerlei obstakels van mul zand tot sloten tegenkomen. Deze zullen met behulp van communicatie en samenwerking overwonnen moeten worden. Uiteindelijk zult u al varend aankomen bij het eindpunt.

Hier krijg u de gelegenheid om zich op te frissen en onder het genot van een verdiend drankje te analyseren hoe u het ervan af heeft gebracht. Afgesloten zal worden met een pasta buffet om de verloren koolhydraten weer aan te vullen.

Voor wie is het geschikt?

Benieuwd naar welke groepen het best geschikt zijn voor ons militaire programma? Het programma is vooral geschikt voor sportteams, (sport) verenigingen, bedrijven of vrijgezellenfeesten.

Onze prijzen voor het militair programma

Meer van onze activiteiten

Wij organiseren ook nog de volgende andere activiteiten:

Meer informatie of meteen boeken

Wilt u nog meer info of boeken, neem dan contact met ons op via info@indoorstrand.nl of klik op de onderstaande button.

Meteen boeken

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl