Beachparty in Groningen

Verschillende feesten

Voor het organiseren van feesten op indoorstrand Binn'npret hanteren wij geen vaste arrangementen. Voor ieder feest zijn de wensen verschillend, vandaar dat we voor ieder feest een nieuw draaiboek maken. De feesten die we organiseren varëren van Afrikaanse bruiloften, feesten met live muziek, themafeesten, salsa party's tot swingfeesten op het strand.

Ons uitgangspunt is: De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, als alles maar heel blijft en er geen overlast wordt veroorzaakt. We kunnen maximaal rond de 1000 gasten ontvangen.

origins

Van catering tot vormgeving

Uiteraard zijn allerlei combinaties met catering mogelijk, er kan uitgebreid gegeten worden (zie eten op het strand) maar er is ook van alles mogelijk in de vorm van hapjes. Daarnaast is er aan de bar een keur aan drankjes te verkrijgen. Op afspraak kunnen er ook cocktail's en dergelijke geserveerd worden. Het bijhouden van consumpties kan op verschillende manieren, dit kan per plekke worden afgesproken. De ruimte is in een paar minuten om te toveren van een sportparadijs tot een ware discotheek met verschillende kleuren licht, spiegelbollen en rook. Naast verschillende zitplekken hebben wij ook een dansvloer waar de voetjes van de vloer kunnen gedurende het feest. Daarnaast plaatsen we vaak ook enkele fakkels en palmbomen zodat er een sfeer ontstaat als op een tropisch strand. Verder is het mogelijk om op het strand een podium te plaatsen voor een band of een ander optreden. Op onze installatie kan probleemloos een mengpaneel worden aangesloten. Ook beschikken we over microfoons, en behoort dus ook karaoke tot de mogelijkheden. Om een feest extra op te luisteren kan er van onze beamer gebruik worden gemaakt, hierop kunnen levensgroot (5x3 meter) video's, dvd's en computerbeelden worden geprojecteerd.

Meteen boeken

Beachparty met échte beach omgeving

Indien gewenst kunnen er op het strand zitplaatsen worden gecreëerd in de vorm van terrassen met parasols. Ook kan er op het strand een cocktail of ijsbar worden geplaatst. Het muziek repertoire kan in overleg met onze DJ's worden vastgesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk dat onze gasten eigen muziek meenemen. Kortom: Wilt u een knallend feest op een unieke locatie, dan is indoorstrand Binn'npret de tropische verrassing op de Groninger klei.

Kom langs bij Binn'npret Groningen

Wilt u eens komen kijken of de mogelijkheden bespreken, belt u dan even voor een afspraak, ons telefoon nummer: 050-5497699. Wij maken voor u daarna dan met alle plezier een vrijblijvende offerte.

origins

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl