De leukste uitjes vind je bij Indoorstrand Binn'n pret

Bij ons kun je terecht voor bijna elke gelegenheid. Hierbij hebben we verschillende bijpassende activiteiten. Organiseer jij bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, kinderfeestje, of een vrijgezellenfeest? Zoek niet verder, bij indoorstrand binn'npret vind je het allemaal. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan van onder andere verschillende beachsporten, leuke kinderfeesten, aantrekkelijke  workshops, gezellige bedrijfsuitjes en nog veel meer! Ons hele aanbod kun je vinden onder de verschillende kopjes aan de linkerzijde.

BossabalBossabal Binn'npret

Voor meer informatie klik hier

Bij indoorstrand binn'npret heb jij het voor het zeggen. Niks staat vast, overal en op ieder moment kan een programma aan jouw wensen worden aangepast. Wat je ook in gedachten hebt, zolang de pret voorop staat komen we er wel uit.

indoorstrand

Zomer in de winter bij Indoorstrand Binn'npret

Indoorstrand Binn'npret beschikt over verwarmd zand, dus ook in de winter krijg je bij ons een heerlijk zomergevoel. Kom snel een keer langs en evenaar het zelf.

Arrangementen

Op de site kun je informatie vinden over standaardprogramma's die wij bieden. Wij hebben, om het voor jou makkelijker te maken, de juiste uitjes onder de juiste gelegenheid gezet.

Onder de knop "bedrijfsuitje" kun je zaken vinden die het meest door bedrijven en instellingen worden afgenomen. Dit zijn activiteiten als:

Onder de button "beachsporten" vind je informatie over uiteenlopende beachsporten die op het overdekte strand kunnen worden beoefend, zoals beachvolleybal, beachsoccer en footvolley.

Al onze andere buttons zijn ook zo opgedeeld: met activiteiten die bijpassend zijn bij de gelegenheid. Kijk daarom in alle rust rond en zoek de ideale activiteit voor jouw gelegenheid uit!

Voor scholen is er een pdf bestand, dat dus even moet worden gedownload, waar mogelijkheden in worden besproken voor klasse uitjes, introductiedagen etc.

Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten, onder eten kun je vinden wat er standaard op het menu staat.

Kun je iets niet vinden of zit je nog met vragen? Onze telefoon is 24 uur per dag bereikbaar op het nummer 050-549 76 99. Mailen kan natuurlijk altijd.

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl