Archery Tag 

Archery Tag: Ga de strijd aan met pijl en boog.

NIEUW: Archery Tag!
Het is mogelijk om bij ons Archery Tag te komen spelen. Een spannend spel waarbij je met behulp van pijl en boog het andere team uitschakelt.
* Voor zowel kinderen als volwassenen!

pijl en boog

Bedrijfsuitje kinderfeestje familiefeest  of een  vrijgezellenfeest? Zoek niet verder, bij indoorstrand binn'npret vind je het allemaal. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan van onder andere verschillende  beachsporten , leuke kinderfeesten, aantrekkelijke  workshops , gezellige bedrijfsuitjes en nog veel meer. Ons hele aanbod kan je vinden onder de verschillende kopjes aan de linkerzijde.

Bossabal 12 maanden per jaar!

BossabalBossabal Binn'npret

Voor meer informatie klik hier

Bij indoorstrand binn'npret heb jij het voor het zeggen. Niks staat vast, overal en op ieder moment kan een programma aan jouw wensen worden aangepast. Wat je ook in gedachten hebt, zolang de pret voorop staat komen we er wel uit.

binnn pret veld

Zomer in de winter bij Indoorstrand Binn'npret

Indoorstrand Binn'npret beschikt over verwarmd zand, dus ook in de winter krijg je bij ons een heerlijk zomergevoel. Kom snel een keer langs en evenaar het zelf.

Arrangementen

Op de site kunt u informatie vinden over standaardprogramma's die wij bieden. Hieronder een korte beschrijving van welk arrangement u onder welke knop vindt.

Onder de knop Bedrijven kunt u zaken vinden die het meest door bedrijven en instellingen worden afgenomen: Beachparty, Beachvolleybal, katabal, militair programma, Robinson op de klei, speedminton, buiten programma en ons sport en spel programma. Natuurlijk zijn de workshops, cocktail, salsa en djembee spelen ook zeer geschikt voor bedrijven maar deze zijn onder een extra knop workshops te vinden.

Onder de button beachsporten vindt u informatie over uiteenlopende beachsporten die op het overdekte strand kunnen worden beoefend, zoals beachvolleybal, beachsoccer en footvolley.

Onder feesten en activiteiten vindt u daarnaast ook voorbeeldprogramma's zodat er een duidelijker beeld ontstaat van wat u kan verwachten, want ook voor kinderfeesten , familie feesten , vrijgezellenfeesten en zelfs bruiloften is het indoorstrand een verrassende locatie.

Groepen die specifiek op zoek zijn naar teamweekenden, trainingsweekenden / dagen of die aan de teamgeest willen werken kunnen onder de knop teambuilding zeker iets vinden dat gepast is.

Voor scholen is er een pdf bestand, dat dus even moet worden gedownload, waar mogelijkheden in worden besproken voor klasse uitjes, introductiedagen etc.

Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten, onder eten kunt u vinden wat er standaard op het menu staat.

Kunt u iets niet vinden of heeft u een vraag? Onze telefoon is 24 uur per dag bereikbaar 050-549 76 99, en mailen kan natuurlijk altijd.

 

De leukste uitjes vind je bij Indoorstrand Binn'n pret

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie