Voor het organiseren van feesten op indoorstrand Binn`npret in Groningen hanteren wij geen vaste arrangementen. Voor ieder feest zijn de wensen verschillend, vandaar dat we voor ieder feest een nieuw draaiboek maken. De feesten die we organiseren variëren van Afrikaanse bruiloften, feesten met live muziek, themafeesten, salsa party`s tot beachparty op het strand van Binn`npret in Groningen. Ons uitgangspunt is: De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, als alles maar heel blijft en er geen overlast wordt veroorzaakt. We kunnen maximaal 1000 gasten ontvangen.

img Uiteraard zijn allerlei combinaties met catering mogelijk, er kan uitgebreid gegeten worden (zie eten op het strand) maar er is ook van alles mogelijk in de vorm van hapjes.

Daarnaast is er aan de beach bar een keur aan drankjes te verkrijgen. Op afspraak kunnen er ook cocktail`s en dergelijke geserveerd worden. Op het balkon kunnen gasten, die even rustig een praatje willen maken of een drankje willen drinken, zich terugtrekken van de beachparty. Het bijhouden van consumpties kan op verschillende manieren, dit kan per plekke worden afgesproken. De ruimte is in een paar minuten om te toveren van een beach sportparadijs tot een ware beachparty locatie met verschillende kleuren licht, spiegelbollen en rook.

Dansen kan op de dansvloer voor de DJ Booth of op het verwarmde strand. Daarnaast plaatsen we vaak enkele fakkels en palmbomen zodat er een sfeer ontstaat als op een tropisch strand. Verder is het mogelijk om op het strand een podium te plaatsen voor een band of een ander optreden. Op onze installatie kan probleemloos een mengpaneel worden aangesloten. Ook beschikken we over microfoons, en behoort dus ook karaoke tot de mogelijkheden. Om een beachparty extra op te luisteren kan er van onze beamer gebruik worden gemaakt, hierop kunnen levensgroot (5x3 meter) video's, dvd`s en computerbeelden worden geprojecteerd. Indien gewenst kunnen er op de beach zitplaatsen worden gecreëerd in de vorm van terrassen.

Ook kan er op het strand van Binn`npret in Groningen een cocktail of ijsbar worden geplaatst. Het muziek repertoire kan in overleg met onze DJ`s worden vastgesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk dat onze gasten eigen muziek meenemen. Kortom: Wilt u een knallende beachparty op een unieke locatie in Groningen, dan is indoorstrand Binn`npret de tropische verrassing op de Groninger klei. Wilt u eens komen kijken bij Binn`npret in Groningen of de mogelijkheden voor en beachparty bespreken, belt u dan even voor een afspraak, ons telefoon nummer: 050-5497699. Wij maken voor u daarna dan met alle plezier een vrijblijvende offerte.

Beach party in Groningen

© TriplePro Online Marketing
links over ons contact route foto's
Voor meer info en/of boekingen.

Vraag het direct aan:

Buffet

Buffet

Mexicaans buffet

Paintball 2

Paintball 2

Foto Paintball uitrusting

Binnenpret

Binnenpret

Logo Binnenpret

Origins

Origins

Dance party

Hot showers

Hot showers

Bar gedeelte

Foto bar

Foto bar

Bar gedeelte

Eten op het strand

Eten op het strand

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Eten op het strand.

Bubble soccer

Bubble soccer

Bossabal

Bossabal

Katabal

Katabal

Bus vervoer

Bus vervoer

binnn pret veldbeachvolleybal balkinder wapenoriginsoverzicht hoornse meer netenspeedsoccervolwassen paintkinderfeest limbo