beachtparty

Voor het organiseren van feesten op indoorstrand Binn'npret in Groningen hanteren wij geen vaste arrangementen. Voor ieder feest zijn de wensen verschillend, vandaar dat we voor ieder feest een nieuw draaiboek maken. De feesten die we organiseren variëren van Afrikaanse bruiloften, feesten met live muziek, themafeesten, salsa party's tot beachparty op het strand van Binn'npret in Groningen. Ons uitgangspunt is: De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt, als alles maar heel blijft en er geen overlast wordt veroorzaakt. 

Uiteraard zijn allerlei combinaties met catering mogelijk, er kan uitgebreid gegeten worden (zie eten op het strand) maar er is ook van alles mogelijk in de vorm van hapjes.

origins

Daarnaast is er aan de beach bar een keur aan drankjes te verkrijgen. Op afspraak kunnen er ook cocktail's en dergelijke geserveerd worden. Het bijhouden van consumpties kan op verschillende manieren, dit kan ter plekke worden afgesproken. De ruimte is in een paar minuten om te toveren van een beach sportparadijs tot een ware beachparty locatie met verschillende kleuren licht.

Dansen kan op de dansvloer voor de DJ Booth of op het verwarmde strand. Verder is het mogelijk om op het strand een podium te plaatsen voor een band of een ander optreden. Op onze installatie kan probleemloos een mengpaneel worden aangesloten. Ook beschikken we over microfoons, en behoort dus ook karaoke tot de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen er op de beach zitplaatsen worden gecreëerd in de vorm van terrassen.

Ook kan er op het strand van Binn'npret in Groningen een cocktail of ijsbar worden geplaatst. Het muziek repertoire kan in overleg met onze DJ's worden vastgesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk dat onze gasten eigen muziek meenemen. Kortom: Wilt u een knallende beachparty op een unieke locatie in Groningen, dan is indoorstrand Binn'npret de tropische verrassing op de Groninger klei. Wilt u eens komen kijken bij Binn'npret in Groningen of de mogelijkheden voor en beachparty bespreken, belt u dan even voor een afspraak, ons telefoon nummer: 050-5497699. Wij maken voor u daarna dan met alle plezier een vrijblijvende offerte.

Meer van onze beachmogelijkheden

Naast het geven van een beachparty kun je bij ons ook terecht voor:

Via het formulier aan de rechterkant kun je altijd terecht voor vragen of het boeken van een evenement,

home links over ons contact foto's vervoer

Meer informatie
of

Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook

Wij regelen jullie vervoer

Wij brengen jullie overal heen met onze pretmobiel. Benieuwd naar al onze mogelijkheden? Klik op de button hieronder!

meer informatie

ADRES

Indoorstrand Binn'npret
Ulgersmaweg 52
9731 BV Groningen
 

E-MAIL

info@indoorstrand.nl

TELEFOON

050-549 76 99

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden:
maandag t/m zondag
24 uur per dag geopend               

 

E-mail: info@indoorstrand.nl