TRAININGSWEEKEND:

Ieder seizoen is het voor de technische staf weer een uitdaging om van zijn/haar groep een team te maken. Een groep bestaat uit individuen. Een team daarin tegen is een (klein) aantal mensen, dat bij elkaar is gebracht, om één gemeenschappelijk doel en een gedeelde visie te bereiken en het in grote lijnen eens is over de weg naar dit doel. Team betekent niet voor niets: "Together Everyone Achieves More". Dit zijn de basis gedachtes van de trainingsweekenden die Binn'npret voor aanvang van de competitie en gedurende de winterstop aanbiedt.

Binn'npret biedt de mogelijkheid om een trainingsweekend te houden, die voornamelijk is gericht op teambuilding en training, doormiddel van verschillende activiteiten in en rondom Binn'npret. Binn'npret neemt door het organiseren van het trainingsweekend veel druk weg bij de technische staf, zo kunnen zij zich bezighouden met de ontwikkelingen van het team. Binn'npret heeft in de omgeving van Groningen ook een uitgebreid netwerk opgebouwd, waardoor niets te gek is en alles geregeld kan worden. Bij Binn'npret zijn de verschillende activiteiten allemaal mogelijk:

Teambuildings activiteiten:

Ontspanning:

Clinics:

Ook kan Binn'pret van dienst zijn in het organiseren van oefenwedstrijden en/of trainingen bij verenigingen in of in de nabijheid van Groningen. Verder biedt Binn'npret de mogelijkheid om besprekingen, videoanalyse en persoonlijke gesprekken te voeren in een aparte ruimte met beamer, computer en flap-over. Binn'npret kan ook aansprekende Groningers als gastsprekers uitnodigen.

Het programma van het trainingsweekend wordt naar wens van de technische staf van het desbetreffende team samengesteld. De duur van het trainingsweekend kan variëren van een dagdeel tot 3 dagen. Het indoorstrand Binn'npret fungeert dan als basis, hier zal dan ook een aantal activiteiten plaatsvinden. Eten, overnachting en een deel van de ontspanning vindt bijvoorbeeld bij Binn'npret plaats.

Trainingsweekend

links over ons contact route foto's
Meer informatie
of
Direct boeken?
Vraag het direct aan

Vind ons leuk op Facebook en deel uw ervaring Facebook